Qatar Airways øger også i Stockholm

????????????????????????????????????

Mens Qatar Airways fra 2. december alle ugens dage vil flyve to gange på København, får også Stockholm øget Dreamliner-trafik. Mens Arlanda i dag har 10 ugentlige fly fra Qatar Airways bliver der mellem december og marts næste år 13 fly om ugen.

Med de tre ekstra B787 fra december i år til udgangen af marts næste vil Qatar Airways flyve to gange om dagen mellem sin hovedlufthavn ved Qatars hovedstad, Doha, undtagen onsdag.

Ifølge Oneworld-medlemmet vil de tre ekstra ugentlige flyvninger give bedre forbindelser med selskabets destinationer til det øvrige Mellemøsten, Asien og Afrika, herunder efterspurgte destinationer som Bangkok, Singapore og Maldiverne.

”Den store efterspørgsel for Qatar Airways på det skandinaviske marked har medført de tre ekstra ugentlige afgange,” siger Christian Deresjö, ny chef for Qatar Airways i Skandinavien, Finland og Baltikum.

Qatar Airways’ Boeing 787 Dreamliner, der bruges på ruten til bl.a. Stockholm, har 254 sæder på Business og Economy Class.

Foreløbig har Qatar Airways 164 fly og ruter til 152 destinationer i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Australien samt Nord- og Sydamerika.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.