Qatar Airways ’QSuite’ sætter nye standarder

På rejsemessen ITB i Berlin har Qatar Airwats præsenteret sit nye Business Class-produkt ’QSuite’, gør det muligt for passagerer, som sidder ved siden af hinanden, at skabe private rum med op til fire sæder og flybranchens første dobbeltseng på Business Class.

”Vores unikke design er en verdensnyhed og udfordrer branchens normer ved at tilbyde passagererne mere privatliv, højere valgfrihed og mere persontilpasning. Den giver passagererne en førsteklasses oplevelse på Business Class og har revolutioneret den service, vi tilbyder.

Det er en Business Class, som ingen har set tidligere, og som er i tråd med vores premium produkt og servicefilosofi. Det er logisk at give de rejsende mulighed for at skabe deres egen kabine i kabinen med QSuite til to eller fire personer”, siger CEO for Qatar Airways, Akbar Al Baker.

Hvert sæde er udformet med gennemtænkte detaljer, der giver rejsende et uovertruffet niveau af luksus. Selskabet lancerer samtidig et nyt koncept for mad og drikkevarer. Snart ventes også nyt porcelæn og bestik, luksuriøst sengetøj, nye pyjamas samt toilettaske.

Den nye QSuite vil blive introduceret på flyselskabets eksisterende flåde med et fly pr. måned fra og med juni 2017.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.