Rasmus Klump festival i Tivoli

Tivoli dedikerer to sommerdage til hans ære, med en Rasmus Klump Festival den 12. og 13. august. Her kan børn og voksne møde Klump og hans venner, tumle i tumblebussen, løbe om kap og klæde sig ud.

Hele weekenden dufter der af pandekager på Plænen, hvor Rasmus Klump og Flora laver sjov og uddeler krammere. Plæneområdet summer af aktiviteter som læsehjørne, badgeværksted, lykkehjul og tumlebus. Flora og Rasmus Klump er under festivalen rykket fra Rasmus Klumps Hus og ind på Plænescenen, hvorfra de underholder.

Alle mellem to og 10 år kan løbe om kap i Centimeter Maraton. Polkaprikkede løbstasker og refleksveste med Rasmus Klump på kan hentes fra kl. 11.00. Når børnene har gennemført de 42.195 centimeters løb, hvilket svarer til et rigtigt maraton – bare i centimeter, er der medaljer og diplomer til alle.

Henriette Madsen, leder af Børneulykkesfonden, siger om løbet: ”Overskuddet går ubeskåret til vores arbejde med at skabe større trafiksikkerhed for danske børn og forebygge børneulykker.”

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.