RCCL mod nyt rekordår i 2010

2009 blev et rekordår for Royal Caribbean i Norden med en samlet passagervækst på 75%. Interessen for cruise er stor også i 2010. Allerede nu er mere end 95% af togterne direkte fra København i august og september udsolgt, og næsten halvdelen fra Oslo og Stockholm er også booket.

”En stor del af væksten i passagertallet i fjor skyldtes succes’en med de korte cruises med Vision of the Seas i vores nordiske hjemmemarked. Vi ser nu klare tegn på, at denne trend forsætter i 2010”, siger adm. direktør Roar Meidal fra RCCL.

Cruise med Vision of the Seas ud fra hovedstæderne i Skandinavien bliver stadig mere populære. Specielt har der været stor efterspørgsel efter alle de fem sejladser direkte fra København i august og september som bl.a. går op til Nordkap, Geiranger og Bergen. De er allerede nærmest udsolgt, over otte måneder før første afgang.


”Trenden er, at ikke bare skandinaver vælger dette tilbud. Vi har en markant stigning af gæster fra Nordamerika og hele Europa på sejladserne i år. Interessen fra resten af verden efter at opleve Norden er stor, og det er dejligt, at de har fået øjnene op for det produkt, vi har bygget op”, siger Roar Meidal.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.