Mein Schiff 5. (Foto: Mein Schiff | TUI Cruises | Facebook.com | PR)

Aviareps skal repræsentere TUI Cruises i Norden

At øge såvel salget som kendskabet til varemærke på en række forskellige markeder er blandt de opgaver, som Aviareps fremover skal løse for Mein Schiff, der er en del af TUI Cruises.

Aviareps udvider porteføljen af selskaber, som virksomheden repræsenterer. Denne gang drejer det sig om krydstogtrederiet Mein Schiff, som Aviareps fremover skal forsøge at sikre en større tilstedeværelse på de nordiske markeder.

Aviareps oplyser, at selskabet i henhold til den nye aftale fremover vil varetage Mein Schiffs salg, marketing samt public relations Sverige, Danmark, Norge og Finland. I tillæg til salg bliver en kerneopgave, at rederiets brand og relationer på markederne skal styrkes.

Krydstogtselskabet stammer fra Tyskland. Det ejes og drives af TUI Group, og det er en del af TUI Cruises, der blev stiftet i 2018 som et joint venture mellem den store rejsekoncern og krydstogtrederiet Royal Caribbean Cruises.

Ønsker flere kunder
Mein Schiff råder over en flåde, der består af syv krydstogtskibe, der alle er navngivet Mein Schiff 1 til 7. Det er planen, at flåden skal udvides i løbet af de kommende år, da Mein Schiff 8 ventes at blive lanceret til næste år, mens Mein Schiff 9 følger efter i 2026.

Skibene besejler blandt andet destinationer i Middelhavet, Caribien, Asien, Den Persiske Golf, Østersøen samt De Kanariske Øer. Clas Eckholt, der er forretningsdirektør ved TUI Cruises, håber, at det nye samarbejde vil resultere i en større kundetilstrømning fra Norden.

“Vi har i mange år cruiset med vores skibe til de imponerende nordiske lande og kan allerede nu byde individuelle gæster fra regionen velkommen om bord på vores skibe rundt om i verden. Vi er glade for, at vi gennem samarbejdet med Aviareps vil kunne inspirere endnu flere ’cruisefans’ i Danmark, Sverige, Norge og Finland til at rejse med Mein Schiff i fremtiden.”

Vil udvikle nordiske markeder
Chefen for Aviareps i Norden, Tapani Kauhanen, fremhæver, at selskabets ansattes lokalkendskab i de nordiske lande og det netværk, som repræsentationsselskabet har etableret, i hans optik vil være til gavn for Mein Schiff.

”Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes Aviareps at starte samarbejdet med Mein Schiff om at tiltrække nordiske rejsende om bord på deres fantastiske skibe, som besøger flere forskellige destinationer rundt om i verden.”

”Vi ser virkelig frem til i fællesskab at udvikle de nordiske markeder til dette førsteklasses krydstogtprodukt.”


Relaterede artikler:

Krydstogtkoncern køber nye skibe for milliarder

Star Alliance-selskab fastholder dansk agent

Repræsentationsselskab lander nyt rejsemål