Rederi får ny salgschef

Lotte Hedegaard er ny salgschef for rederiet Fjord Lines i Danmark.

TURISME: Fjord Line, der har ruter mellem Danmark, Norge og Sverige, har fået ny salgschef for Danmark. Hun har tidligere været chef for et andet rederi.

Lotte Hedegaard er ny salgschef for Fjord Line i Danmark, hvor hun skal arbejde med alle kundesegmenter. Fjord Line har fra nordjyske Hirtshals to helårsruter til Norge, Stavanger samt Langesund tæt på Oslo. I sommerhalvåret sejler rederiets hurtigfærge Fjord Cat også mellem Hirtshals og norske Kristiansand.

Som noget nyt har Fjord Line Danmark øget fokus på det danske konference- og eventmarked.

Den nye salgschef, der vil være tilgængelig på denne måneds Ferie For Alle i Herning, har senest været handelschef i Hjørring Handel, men stoppede med udgangen af november. Hun har også ti års erfaring som bl.a. salgs- og eventmanager for rederiet Stena Line i Danmark.

Fjord Line blev grundlagt i 1993 og har omkring 600 medarbejdere, hvoraf 170 arbejder på land i Hirtshals, Bergen, Stavanger, Egersund, Langesund, Kristiansand, Sandefjord og Strömstad, mens 430 er ansat på søen på helårsbasis. I sommersæsonen øges antallet af ansatte med cirka 150 medarbejdere.