Regnvejr giver kamp om feriepladserne

TUI melder om et salg sidste uge, der ligger 32% over samme periode sidste år. Den udvikling skyldes først og fremmest dårligt vejr, der får mange til at opgive tanken om en sommer i det danske.

Ifølge TUI er det ved at være for sent, hvis børnefamilierne skal sikre sig plads på de mest populære rejsemål: ”I juli kommer mange børnefamilier til at gå forgæves, fordi de ikke har bestilt i god tid. Vi kan se, at de populære hoteller på Mallorca og Kreta er ved at være udsolgte, og sidste uges ustadige vejr har sat ekstra fart i slutsalget”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark.

Manglen på pladser til børnefamilier får mange til at søge hen, hvor priserne er i bund. Tyrkiet fik i sidste uge et gevaldigt comeback og var det næstmest solgte feriemål hos TUI med en stigning på 300% på bare to uger.

På listen over de hurtigst solgte feriemål er der i år tre, der stikker ud hos TUI, nemlig Montenegro, Menorca og Samos.

”De mindre og mere oversete rejsemål bliver nemmere at sælge. Vi har aldrig solgt rejser til for eksempel Montenegro før, men det ukendte tiltrækker en helt særlig målgruppe”, fortæller Nikolai Johnsen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.