Rejsebranchen festede i Aarhus

Siden 2004 har en gruppe sponsorer indbudt rejsebureauagenter til uformel sammenkomst – sidste uge blev der atter hygget i Tivoli Friheden.

Årets sammenkomst havde torsdag i sidste uge tiltrukket 130 ansatte fra rejsebranchen i og omkring Aarhus.

Arrangementet blev atter holdt i Tivoli Friheden, hvor der var mad, drikke og hygge samt mulighed for at møde en masse kolleger fra andre rejsebureauer etc.

Den første sammenkomst indenfor dette regi blev holdt i 2004.

Arrangørgruppen og dermed sponsorerne var i år mange af de samme, der har stået bag sammenkomsten i årevis, nævnt alfabetisk:

Amadeus, Atlantic Link/Dansk Vestindisk Turistkontor, Billetkontoret, Billund Lufthavn, Icelandair og Messecenter Herning/Ferie For Alle.

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.