Rejsebranchen festede i Aarhus

Siden 2004 har en gruppe sponsorer indbudt rejsebureauagenter til uformel sammenkomst – sidste uge blev der atter hygget i Tivoli Friheden.

Årets sammenkomst havde torsdag i sidste uge tiltrukket 130 ansatte fra rejsebranchen i og omkring Aarhus.

Arrangementet blev atter holdt i Tivoli Friheden, hvor der var mad, drikke og hygge samt mulighed for at møde en masse kolleger fra andre rejsebureauer etc.

Den første sammenkomst indenfor dette regi blev holdt i 2004.

Arrangørgruppen og dermed sponsorerne var i år mange af de samme, der har stået bag sammenkomsten i årevis, nævnt alfabetisk:

Amadeus, Atlantic Link/Dansk Vestindisk Turistkontor, Billetkontoret, Billund Lufthavn, Icelandair og Messecenter Herning/Ferie For Alle.

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.