Rejsebranchen har møde om en urolig verden

bruxelles lufthavn terrorTURISME: Danske Rejsejournalister sætter 5. september fokus på ”terror, politisk uro og en hel ny rejseverden.” I panelet på mødet i København giver brancheeksperter deres bud på fremtiden.

Bomber i Bruxelles og Istanbuls lufthavne, flygtningebåde i Middelhavet, en lastbil gennem festen på Bastilledagen i Nice, kupforsøg i Tyrkiet osv.

Terror og politisk uro har i stigende grad indflydelse på vores hverdag. Hvor er det sikkert at være?

Sådan lyder oplægget fra Danske Rejsejournalister forud for foreningens møde 5. september på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Charterrejsemål åbner og lukker i takt med uroligheder og terroraktioner. Tunesien har været lukket i flere år, Egypten kommer og går, bombeterror i Tyrkiet fik interessen til at dale i foråret, men juli-regn i Danmark og ”udsolgt” på andre rejsemål gav ekstra charterfly til Tyrkiet, hvilket hverken kupforsøg eller Udenrigsministeriets endagslukning af landet som rejsemål ændrede.

Men hvordan bliver fremtidens charterferier, spørges der i optakten til mødet.

Paneldeltagerne vil være direktør Jan Lockhart, USA Tours og Beach Tours, direktør Peder Hornshøj, Bravo Tours, direktør Søren Kjellerup, Suncharter, og direktør Jan Vendelbo, Spies.