Ejer af og administrerende direktør for Stjernegaard Rejser, Asger Domino, til venstre, ved sammenkomsten i fredags for sin produktionsdirektør, Peter Nielsen, der denne dag kunne fejre ti års jubilæum i rejsebureauet samt sin kommende 50 års fødselsdag. I baggrunden ses nogle af rejsebureauets over 80 kataloger for dets destinationer. Foto: Stand By.

Rejsebureau fejrede medejer og fødselar

Der blev både fejret 50 års fødselsdag for produktionsdirektør i stort dansk rejsebureau samt hans 10 års jubilæum som medejer.

Ved en uformel sammenkomst fredag hos Stjernegaard Rejser på Lyngby Hovedgade var rejsebureauets produktionsdirektør, Peter Nielsen, i centrum – dels for at markere at han netop har rundet sine første ti år i bureauet, som han ejer 20 procent af, dels hans 50 års fødselsdag torsdag i denne uge.

Peter Nielsen blev for ti år siden hentet fra jobbet som produktionschef i Billetkontoret til Stjernegaard Rejser, der er blandt Danmarks største rejsebureauer når det gælder rejser i den dyrere ende af oversøiske leisureferier.

Bag ansættelsen af Peter Nielsen stod Asger Domino, der på det tidspunkt var helt ny i rejsebranchen som ny ejer af og administrerende direktør for Stjernegaard Rejser. Rejsebureauet er i disse ti år gået fra en årlig omsætning på cirka 50 millioner kroner til sidste år at komme tæt på 200 millioner kroner.

”Ville ønske du hurtigere gav mig ret”
Og dette har Peter Nielsen sin væsentlige andel i, sagde Asger Domino, der også er formand for bestyrelsen i Danmarks Rejsebureau Forening, i sin tale til de indbudte gæster fra blandt andet flyselskaber ved sammenkomsten i fredags:
”Peter startede sin karriere i rejsebranchen for 30 år siden – som piccolo på Hotel d’Angleterre.

Stjernegaard Rejser havde ikke været, hvor vi er i dag, uden dig. Vi to har gennem årene diskuteret mange ting – og kommer altid frem til en bedre løsning end vi som udgangspunkt havde i starten,” sagde Asger Domino og tilføjede: ”Men jeg kunne altså godt tænke mig, at du ofte gav mig ret på et tidligere tidspunkt…”

Stjernegaards direktør sagde også, at Peter Nielsen ”er både kendt og anerkendt i rejsebranchen.”

”Og så har du et til tider politisk ukorrekt temperament – men du slipper afsted med at sige de til tider mest urimelige ting,” sagde Asger Domino i sin tale. Selv kunne ejeren og den administrerende direktør sidste efterår fejre tiåret for sin overtagelse af Stjernegaard Rejser, der i dag har 35 medarbejdere. Sidste år havde rejsebureauet omkring 10.000 gæster, der betalte fra 10.000 og op til 60.000 kroner for deres rejser.

Asger Dominos efternavn stammer i øvrigt fra en forfader fra Middelhavets største ø, Sicilien.

Relaterede artikler:

Stort rejsebureau firedobler omsætning

DRF skifter ud i bestyrelsen

Rekordoverskud i den danske rejsebranche