Rejsebureauet Amisol har booket egyptisk hotel i foreløbig et års tid, og gæsterne på hotellet skal være færdigvaccinerede. PR-foto: Amisol Travel.

Rejsebureau har hotel kun for færdigvaccinerede

Amisol Travel med speciale på Egypten, tilbyder nu hotel kun for færdigvaccinerede. Amisol har booket hele hotellet, hvis personale også er færdigvaccineret, siger rejsebureauets direktør.

Det egyptiske hotel Sharm Reef er indtil videre udelukkende for færdigvaccinerede Amisol-gæster fra Danmark og Norge. Og Amisol Travel booker kun halvdelen af de cirka 100 værelser, for at give endnu mere plads til gæster.

Det siger Amisols administrerende direktør, Lis Vogelius, til STANDBY.DK og tilføjer, at også hotellets personale er færdigvaccineret.

De danske gæster kan hver uge flyve fra henholdsvis Billund og København med flyselskabet FlyEgypt til Sharm El Sheikh.

Amisol oplyser i en pressemeddelelse, at man har booket Sharm Reef-hotellet til foreløbig oktober næste år. Over 40 procent af bureauets samlede antal gæster har bestilt en rejse med ophold på hotellet.

Lis Vogelius siger i pressemeddelelsen: ”Det er især danskere, der vil vide mere om vores initiativ. For mange er det første udlandsrejse siden før pandemien, og det er altafgørende for dem med den ekstra sikkerhed, vores coronatiltag på hotellet giver.”

Vil have flere hoteller for færdigvaccinerede
På grund af den store efterspørgsel på Sharm Reef-hotellet, planlægger Amisol Travel at tilbyde flere hoteller med tilsvarende coronatiltag.

”Covid-19 er en udefinerbar størrelse, som blusser op og ned, og det gør mange utrygge. Derfor vil vi gerne gardere gæsterne bedst muligt og give dem ro ved at rejse i en tid, hvor andre rejsebureauer modsat os har lempet på deres coronatiltag,” siger Lis Vogelius i pressemeddelelsen.

I 2019, sidste normale rejseår inden coronakrisen, havde Amisol i Danmark en omsætning på omkring 48 millioner kroner, oplyste administrerende direktør, Lis Vogelius, for nylig til STANDBY.DK. Hun kom i år i bestyrelsen for brancheforeningen RID, Rejsearrangører i Danmark.

Amisol ejes af egypteren Hesham Abdel El Nashar, der har boet over 30 år i Norge og er norsk statsborger. I 2011 åbnede Amisol også i Danmark og har netop Egypten som sit primære rejsemål.

Relaterede artikler:

Kigger på nye rejsemål efter millionunderskud

Hovedhjul på Boeing 737 eksploderede ved landing

Rejsegarantifonden: ”Vi kræver en ret lav garanti”