Rejsebureau roses som god arbejdsplads

Danske Christian Dahl er Senior Vice President for BCD Travels Global Human Resources.

ERHVERVSREJSEBUREAUER: Verdensomspændende BCD Travel, der bl.a. har to kontorer i Danmark med over 100 ansatte, er netop kåret som en af USA’s bedste arbejdspladser. Øverste personalechef er dansker.

Hollandske BCD Travel er for tredje år i træk kåret til en af USA’s bedste arbejdspladser. BCD har netop modtaget udmærkelsen ’en af USA’s bedste arbejdsgivere’ af erhvervsmagasinet Forbes.

“Vi er stolte af at blive anerkendt af Forbes for vores medarbejderudviklende arbejdsmiljø,” siger danske Christian Dahl, Senior Vice President for BCD Travels Talent Management and Global Human Resources.

’Best Employers’-kåringen er gennemført af Forbes i samarbejde med Statista, som spurgte 30.000 amerikanske ansattes holdning til, om deres arbejdsgivere får dem til at føle sig glade og inspirerede.

Baseret på analyseresultaterne udarbejdede Forbes en Top 500 over store arbejdsgivere og en Top 300 over mellemstore arbejdsgivere for 2017.

BCD Travel blev med sine ca. 13.000 ansatte verden over rangeret som nummer 140 på listen over mellemstore virksomheder.

Her var BCD nummer 231, en oprykning fra nummer 462 på Forbes Top 500-liste i 2015.

I Danmark har BCD Travel 104 ansatte, fordelt på to kontorer i henholdsvis københavnske Valby og aarhusianske Viby.

BCD Travel er på verdensplan i over 108 lande med ca. 13.000 medarbejdere.