Perdika på det græske fastland er den kommende sommer blandt Apollos rejsemål. PR-foto.

Rejsebureau: Syv ud af 10 gæster til samme land

Med 40 græske rejsemål dominerer Grækenland igen årets sommerprogram hos Apollo, en af Danmarks største charterarrangører. Tunesien bliver nyhed hos Apollo i sommersæsonen.

Hele sidste år sendte Apollo Rejser op mod 180.000 gæster fra Danmark, hovedparten med charterfly, mens cirka 10 procent rejste med rutefly.

Hvor mange gæster, Apollo i år forventer fra de danske lufthavne, navnlig København, Billund og Aalborg, fremgår ikke af pressemeddelelsen om sommerprogrammet. Det har ikke været muligt at få yderligere informationer fra rejsebureauet, der regnes for Danmarks tredjestørste, kun overgået af Spies og TUI.

Men i hvert fald er Grækenland igen den kommende sommersæson største rejsemål for Apollo med syv ud af hver tiende rejsende. Der nævnes kun tre andre destinationer i pressemeddelelsen, Cypern, Kroatien og Tunesien.

I pressemeddelelsen siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør og landechef for Apollo i Danmark: “Grækenland byder på uendelige muligheder – og vi arbejder hele tiden på at udvide vores tilbud til blandt andet Grækenland.”

Samlet udbyder Apollo i sommersæsonen 40 græske rejsemål med samlet over 700 hoteller;: der flyves dog ikke til 40 destinationer – fra flere græske lufthavne fordeles gæsterne til deres valgte rejsemål.

Nye destinationer
Den kommende sommer udvides Apollos græske portefølje med blandt andet flere feriebyer langs Preveza-kysten og i regionen Epirus på det græske fastland. På den største græske ø, Korfu, tilføjes en ny destination, Sidari.

I Kroatien udvider Apollo med rejser til blandt andet Omis Riviera syd for Split, mens der på Cypern tilføjes strandbyen Paphos og øens næststørste by, Limassol, der også ligger ud til Middelhavet.

Apollo, der har danske Jettime som største flyselskab, oplyser også, at man fra denne sommer vender tilbage til Tunesien med egne charterrejser fra Danmark til middelhavsbyerne Hammamet og Sousse.

Apollo, der ejes af tyske DER Touristik, tæller blandt andet specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, den næststørste kanariske ø.

 

Relaterede artikler:

Grækenland hæver og omdøber overnatningsskat

Apollo Rejser dropper eget charterfly til emirat

Jettime lander trecifret millionkontrakt med Apollo