Rejsebureau vil blive stort i Danmark

transavia boeing b737REJSEBUREAUER: Hollandsk ejet rejsebureau har vokseværk i Danmark og forventer indenfor fire år 100.000 årlige passagerer, primært charterturister, men også skiturister og på kør-selv-segmentet. I den kommende skisæson har bureauet flyvninger fra København til lufthavne ved alperne.

Rejsebureauet Sunweb, en del af hollandske Sundio Group, har indledt en offensiv strategi, der de kommende år skal give over 100.000 danskere på sommer- og vinterferie.

”Vi er i gang med en strategi, der skal gøre Sunweb til et af Danmarks største rejsebureauer. De mindst 100.000 årlige gæster, som er målet, bliver 60.000 på charterferie til bl.a. Grækenland og Spanien, 25.000 skal være skiturister og resten kør-selv,” siger Sunwebs ”brand manager,” Emil Glahn til standby.dk

Sunweb købte sidste år kundekartoteket fra krakkede Tyrkiet Eksperten. Kommer Sunweb op på de forventede 60.000 chartergæster bliver det Danmarks 5. største charterrejsebureau. I år havde det 25.000 chartergæster, 12.000 skigæster og 20.000 på kør-selv.

Fra skisæsonens start i januar får Sunweb en ugentlig flyvning fra København til Grenoble med første afgang 17. januar. Der bliver syv flyvninger frem til 28. februar med en Boeing B737 fra hollandske Transavia.

Sammen med andre skirejsebureauer har Sunweb også flyvninger fra København fra Uge 1 til Uge 14 med Austrian til Innsbruck og med Air Berlin til Salzburg.

Hollandske Sundio Group International, der bruger Sunweb-navnet i Danmark, er ifølge egne oplysninger største turoperatør i Europa på skirejser til Alperne.