Rejsebureau vil ekspandere

”Jeg er dybt imponeret. Jeg har endnu ikke fundet nogen ridser i lakken hos dem. Blandt ikke-charterbureauerne har Albatros Travel i min optik førertrøjen, men Top Tours følger godt med.”

 

Det siger MBA’en Ole Egholm, der i over ti år har udgivet skarpe analyser af økonomien i Danmarks ca. 180 største rejsebureauer, til takeoff.dk

 

Top Tours startede i 2002 i Faxe. For et par år siden åbnede det i København – og næste måned får Top Tours større lokaler i Helsingør. Sundbyen blev sidste sommer et rejsebureau fattigere, da DSB Rejsebureau lukkede sit rejsebureau her – og i Holbæk.

 

Top Tours har fremgang i salg af individuelle pakkerejser og med forbedring på både top og bundlinje. Det sælger individuelle rejser til Østen, USA og Australien.

 

Sidste år omsatte Top Tours for over 110 mio. kr. og fik overskud på syv mio. kr., oplyser bureauets ejere, Bjarne Lundahl og Martin Bisp, der tilføjer, at der er tale om tocifret vækst på antallet af solgte rejser, pris per solgt rejse samt på det samlede resultat.

 

"Vi er stolte af 2010-resultatet. Det lå ikke i kortene, da vi betalte kæmperegninger for husly og fuld forplejning til ca. 300 strandede gæster i Østen under askeskyen i april, samtidig med at sælgerne refunderede rejser. Omvendt er rigtig mange gæster vendt tilbage med nye rejsebestillinger," siger adm. direktør, Martin Bisp.

Det var ikke muligt torsdag for takeoff.dk at træffe Martin Bisp.

Med tre kontorer på Sjælland er Top Tours stærkest i Østdanmark. Et af dette års indsatsområder bliver at sætte ind med bureauets produkter i regioner, hvor man ikke pt. sælger mange rejser. Her der ledes efter den rigtige beliggenhed på den vestlige side af Storebælt.

Top Tours beskæftiger 16 medarbejder i Danmark.

Skrevet af Henrik Baumgarten