Rejsebureaudirektør runder de 60

0
Henning Vagn Hunskjær.
Henning Vagn Hunskjær.

REJSEBUREAUER: Torsdag i denne uge fylder Henning Vagn Hunskjær, stifter af og direktør for incomingbureauet Unique North, 60 år.

Henning Hunskjær er student fra Vesthimmerlands Gymnasium i Års og har læst statskundskab og økonomi på Aarhus Universitet. Rejsebranchen trak ham dog bort fra studierne, og i 1984 blev han ansat i Nordring Rejser – et bureau med speciale i de nordiske lande.

”Jeg er nok en af dem, der har set mest af Norden,” siger Henning Hunskjær, der indtil videre har brugt 31 år på at specialisere sig i rejser til Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Da Nordring Rejser blev solgt, stiftede han sammen med en kompagnon i 2000 Nordic Tours og fortsatte arbejdet med at tilbyde grupperejser og individuelle ture til internationale rejsearrangører. Efter syv år solgte han sin aktieandel i Nordic Tours, og stiftede i 2007 incoming rejsebureaet Unique North med kollegaen Jenny Ebbesen.

Ud over hovedkontoret i Aarhus har Unique North de seneste tre år åbnet afdelinger i Norge, Berlin og senest København. Virksomheden har 10 medarbejdere, og med en vækst på 102,9 procent kunne Henning Hunskjær i 2014 for anden gang se sin virksomhed på Børsens Gazelle-liste.

”Jeg har altid været glad for at tage på arbejde. Fremover vil jeg i stigende grad fokusere på forretningsudvikling af Unique North, hvor vi har ambition om at fordoble omsætningen de kommende tre år,” siger Henning Hunskjær.

Selve fødselsdagen fejres i New York.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz