Rejsejournalister knytter sig tættere til branchen

Rikke Koks Andreassen.

På gårsdagens generalforsamling blev det vedtaget at optage en enkelt repræsentant fra Rejsebranchen som aktivt bestyrelsesmedlem for at drage endnu mere nytte af hinanden i fremtiden.

I Foreningen af Danske Rejsejournalister har man længe haft mange medlemmer fra firmaer i rejsebranchen som en form for passive medlemmer. I fremtiden vil denne gruppe også have en repræsentant i bestyrelsen.

Det blev vedtaget på generalforsamlingen på Hotel Marriott i København i går, hvor formand Anne Vibeke Isaksson på bestyrelses vegne foreslog denne ændring  uden mindste berøringsangst. Forslaget blev vedtaget med stort flertal. I fremtiden deles grupperne op i mediemedlemmer og branchemedlemmer.

Nyvalgt til bestyrelse blev derefter Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo Rejser. Øvrige nyvalg blev fhv. chefredaktør for Alt for Damer, Hanne Høier, nu freelance rejsejournalist med særlig tilknytning til Søndagsavisen. Hun indtræder i stedet for redaktør Anne Orholt, som har fået journalistisk stilling uden for rejsebranchen.