Rejsemesse samlede 15.000

0
Flyvende personale fra SAS i Øksnehallen i fredags, yderst til højre er det selskabets marketingschef, Kenneth Christiansen.
Flyvende personale fra SAS i Øksnehallen i fredags, yderst til højre er det selskabets marketingschef, Kenneth Christiansen.

TURISME: ”Rejsemessen for Kvalitetsrejser” blev i år holdt for 12. gang – omkring 15.000 besøgende var i weekenden i Øksnehallen i det centrale København. SAS var med for første gang.

”Det er 12. gang vi arrangerer Rejsemessen for Kvalitetsrejser. Det første par år gav den underskud, men efter vi fik konceptet helt på plads, er messen nu et vigtigt indtægtsunderlag for os.”

Det sagde chefredaktør Christian Adamsen fra rejsemagasinet Vagabond, der står bag messen, til standby.dk ved for-åbningen af messen fredag eftermiddag.

Rejsemessen var åben for særligt indbudte fredag, mens alle var velkomne lørdag og søndag. Der var 100 stande, mange havde i snit to-tre udstillere – primært med rejsebureauer og destinationer. Blandt de få udstillende flyselskaber var Finnair og Turkish Airlines, men SAS for første gang deltog i Øksnehallen.

”Men vi er nu kun med her fredag eftermiddag, hvor vi har inviteret 300 af vores bedste kunder, bl.a. indehavere af Diamond-bonuskort,” sagde SAS’ marketingschef, Kenneth Christiansen, til standby.dk

På den store SAS-stand kunne selskabets særligt indbudte kunder få information om nyheder fra SAS, herunder de nye flyruter. Og de kunne f.eks. få svar på spørgsmål om arbejdet som kabineansat fra flere SAS-stewardesser samt tekniske spørgsmål fra tre af SAS’ piloter.

De 15.000 besøgende på messen i Øksnehallen gør den til Danmarks næststørste. Bella Centers omstrukturerede rejsemesse i Forum Copenhagen samlede i år kun ca. det halve – Danmarks, og Nordens, største rejsemesse er fortsat Feriemessen i februar i Messecenter Herning, der tiltrækker over 60.000 besøgende.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz