Rekord for Grønlands Rejsebureau

Peter Bastrup.

Peter Bastrup.

Aktiviteterne inden for erhvervs- og privatrejser i Grønland har haft en stor kundetilgang. Aktivitetsstigningen ligger på 18%, og der har været stor kundetilgang fra offentlige institutioner i Grønland.

”Det ser ud til, at kunderne i Grønland er rigtig godt tilfredse med de produkter og den service, Grønlands Rejsebureaus rejsekonsulenter i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat leverer,” siger adm. direktør Peter Bastrup.

I turismesegmentet har der været en samlet vækst på 16%. Det fokus, som Grønlands Rejsebureau sammen med Air Greenland har haft på skuldersæsonerne, ser ud til at have båret frugt.

”Det vigtige for turismen i Grønland er, at væksten i 2014 primært ligger i skuldersæsonerne. Det medvirker til at skabe omsætning på hoteller og hos udflugtsudbydere udenfor højsæsonen,” siger Peter Bastrup.

Det danske marked for turistrejser har alle år været vigtigt. Bureauet oplever dog, at udlændinge i højere grad køber turismeprodukter online på deres engelske og tyske hjemmesider.

Grønlands Rejsebureaus endelige årsresultat kan først offentliggøres, når Air Greenland koncernen som helhed har fremlagt sit regnskab, hvilket ventes at ske i marts.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.