Rekordsatsning med luksus til vands og i luften

2

 

Crystal Esprit får bl.a. mini u-båd til dets passagerer.
Crystal Esprit får bl.a. mini u-båd til dets passagerer.

LUKSUSREJSER: Crystal Cruises investerer så konkurrenter og kolleger er ved at tabe pusten. Fra 2017 får rederiet en Dreamliner med plads til blot 60 passagerer.

Crystal Gruppens præsident Edie Rodriquez lod ingen tvivl tilbage i weekenden, da hun lancerede et investeringsprogram for de kommende år for selskabet, som blev solgt i foråret til investeringsfirma i Hongkong.

Indtil nu har det blot bestået af to skibe, som til gengæld har oset af kvalitet og luksus. Det er, som det blev nævnt ved et pressemøde forleden, det mest vindende luksus cruise line i verden. Der er vundet flere priser end af noget andet krydstogtselskab, hotel eller feriedestination.

Nu gælder der vækst ud over alle grænser. Allerede til december kommer skibet Crystal Esprit, beregnet til blot 62 gæster, som alle bor i luksussuiter.

I 2018 er bestilt tre super luksus skibe i serien Crystal Exclusive Class, som bygges på Lloyd værft i Tyskland. De har alle suiter og balkoner til.

Men allerede i 2017 lancerer man i al beskedenhed et seks stjernet luksus, verden ikke har set magen til med Crystal Luxury Air.

Der er bestilt en Boeing 787 Dreamliner, som indrettes med kun business class til blot 60 passagerer, som kan opleve 28 dage i luksus til 10-12 steder i verden til de allerbedste hoteller og byer med verdensklasseunderholdning.

”Ultra Deluxe er i voldsom stigning, og der er rigtigt mange, der går efter den samme målgruppe, ” siger direktør Jesper Boas Smith fra Bella Vista, der er generalagent for selskabet i Danmark.

”Jeg er vildt imponeret, ” siger direktør Jens Elers fra DMC, som er handlingagent for Crystal i Chile, Danmark, Sverige og Estland.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Rekordsatsning med luksus til vands og i luften"

Notify of
avatar
Stig
Stig

Der virker da ikke som voldsom luksus – jeg skuer ikke ret mange balkoner som må siges at være noget der bør forventes hvis det skal være 6 stjerner….. Der er vist ikke så meget nyt under solen….

Jesper Smith
Jesper Smith

Luksus er som bekendt en individuel sag, men bør ikke måles på balkoner ! De vildeste luksus yachts (som set i København, har ej heller balkon suiter) !
Forklaringen er enkel ! Skibe må ikke have balkoner der ligger for tæt på havet ! Der kan jo komme bølger på over 10 meter ! Det er forklaringen på hvorfor de mindste yachts og skibe ikke kan tilbyde balkoner !
Men hvis man måler på plads pr gæst, gastronomi og det generelle service niveau – så vil man både kunne se og føle luksus elementet !

wpDiscuz