Jette Bajlum og Martin Friis under weekendens Ferie for Alle i Messecenter Herning. Foto: Henrik Baumgarten.

Rekrutteringsbureau øger fokus på Jylland

Rekrutteringsbureauet Kelly får stadig flere henvendelser om at skaffe nye medarbejdere til rejsebranchen udenfor København – derfor er der nu en konsulent til kunderne vest for Storebælt.

Konsulent Martin Friis, der kom til rekrutteringsbureauet Kelly’s kontor i Aarhus for snart et år siden, er blevet ansvarlig for Kelly Travel-afdelingen vest for Storebælt. Her skal han – stadig med base i Aarhus – blandt andet hjælpe rejsebureauer og andre aktører i rejsebranchen på Fyn og i det jyske med at skaffe nye medarbejdere.

Selve Kelly åbnede i Danmark som Kelly Services i 1990 og har siden hjulpet kunder med rekrutteringer og vikarløsninger.

Øget efterspørgsel fra rejsebranchen fik i 2005 Kelly Services til at oprette afdelingen Kelly Travel – med den hos rejsebranchen mest kendte Kelly-medarbejder, Jette Bajlum, ved roret. Men hun har rigeligt at se til på sin hjemmebane, Københavns-området, derfor får hun nu forstærkning i det jyske af Martin Friis.

”Kelly Travel har siden sin start været en vigtig del af Kellys forretning i Danmark. Afdelingen er specialiseret i at rekruttere medarbejdere til rejsebranchen,” oplyser Jette Bajlum til STANDBY.dk og tilføjer:

”Nøglen til succes har været erfarne konsulenter med egen baggrund i rejsebranchen, hvilket betyder at de kender branchen, har et stort netværk og ”taler” sproget.”

På grund af stigende efterspørgsel fra rejsebranchen, fortsætter Jette Bajlum, har vi nu valgt at tage et skridt videre og udvider Kelly Travel i Jylland med Martin Friis, som selvfølgelig også har en baggrund i rejsebranchen. Han har blandt andet i ti år været ekspertrejseleder hos det aarhusianske rejsebureau Cultours.

Skaffer mange i arbejde i rejsebranchen
Kelly Travel rekrutterer blandt andet medarbejdere til stillinger som disse i rejsebranchen:

Rejsekonsulenter til erhvervsbureauer og virksomheders egne rejseafdelinger, salgschefer, key account managers, teamledere, gruppemedarbejdere, specialister, tarif- og billetmedarbejder og økonomi- og regnskabsmedarbejdere til rejsebureauer.

Kunderne er ikke kun rejsebureauer, men for eksempel også flyselskaber, hoteller, incomingbureauer og så videre.

Relaterede artikler:

Bella Center skal have flere ansatte

Europcar ansætter kendt profil til leisuresalg

Kendt brancheprofil skifter til Radisson