Rezidor er partner med Finnair

Med øjeblikkelig virkning tjener medlemmer af Finnair Plus 1.000 point ved et ophold på Radisson Blu og Park Inn hoteller i Europa, Mellemøsten og Afrika.

 

"Finnair er en vigtig strategisk partner for Rezidor på vores nordiske hjemmemarked og i de baltiske lande, hvor vi for nylig øgede vores portefølje til 13 hoteller med mere end 3.000 værelser", siger John Kennedy, vice president marketing & CRM for Rezidor. I Finland

 

"Finnairs position som bindeled mellem Asien og Europa er hastigt stigende. Partnerskabet med Rezidor Hotel Group gør os i stand til at tilbyde vores medlemmer en stor portefølje af kvalitetshoteller i hele verden og støtter dermed væksten på vores vigtigste markeder," tilføjer Outi Raulas, head of communications Finnair Plus.

 

Loyalitetsprogrammet blev lanceret i 1992 og har en million medlemmer, hvoraf de fleste bor i Finland.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.