Kendt musiker kritiserer Københavns Lufthavn

12

københavns lufthavn passagererLUFTHAVNE: ”Hvilken syg hjerne har tegnet det nuværende koks i Københavns Lufthavn – og hvilken idiot har godkendt det?,” siger en af Danmarks mest berejste rockmusikere. Tidligere Shu-bi-dua-medlem er igen ude efter Københavns Lufthavn – som måske skulle tage ham i bestyrelsen…

”Verdens mest åndssvage lufthavnsterminal, Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Hvilken syg hjerne har tegnet det koks, har han aldrig været i en rigtig lufthavn, og hvilken idiot har godkendte det? Og har Københavns Lufthavns ledelse ikke selv været på tur med fly?”

Sådan lød den hårde kritik i weekenden på Facebook af Københavns Lufthavn fra samfundsdebattør Michael Hardinger, der mange gange før har kritiseret lufthavnen. ”Dingeren” bor i USA, men rejser ofte mellem USA og Danmark.

Københavns Lufthavn bad sidste år om input til forbedringer fra brugerne. Den opfordring fulgte Michael Hardinger, der nu turnerer med sit all stars-band, og rejser rigtig meget.

Michael Hardinger skrev sidste år på Facebook: ”Her er lidt af det, jeg uden honorarkrav har sendt til Københavns Lufthavn: ”3 x så meget gulvareal i check in i Terminal 2 og 3.

Separat ankomst udgang, så den ikke lander midt i check in hos SAS. Nye fliser i terminal 3. De holdt jo kun 6 måneder efter indvielsen.

Lad passagererne slippe for at gå gennem “taxfree” parfumehelvedet når de er igennem security. Fuldt stop for flere åndssvage forretninger. Flere siddepladser i terminal 2 og 3.

Ryk lige den provokativt latterlige low budget-terminal, CPH Go, 300 meter tættere på levende mennesker og sæt et par klapstole fra Jysk op til folk med dårligt bentøj. Vi ved, at Københavns Lufthavn hader lavpris, og vil straffe de forbryderiske kunder som benytter det. Fri Wi-Fi uden det latterlige login-system. Sæt parkeringsprisen ned så det ikke koster mere at stille bilen end det koster at overnatte på et 4-stjernet hotel i Los Angeles.”

Københavns Lufthavn skulle måske hyre Michael Hardinger til sin bestyrelse – den består i dag primært af repræsentanter for ejerne, en australsk investeringsfond og en canadisk pensionskasse.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

12 Comments on "Kendt musiker kritiserer Københavns Lufthavn"

Notify of
avatar
Otto Iversen
Otto Iversen
Det kan godt være at Hr. Hardinger var en kendt pop-musiker i det forrige århundrede – men at kalde ham for en “rock-stjerne” er nok at strække den lidt for vidt. Også selv om Hr. Hardinger føler sig hævet til at kunne kritisere så at sige alt i vores pragtfulde lufthavn. Jeg rejser selv ca 30 gange om året – og vi får i det firma jeg er ansat i meget ofte besøg fra det store udland. Så at sige alle besøgende roser vores lufthavn i høje vendinger. Tillad mig blot at kommentere et par af Hr. Hardingers kritikpunkter: Hvorfor… Read more »
Tango Alpha
Tango Alpha

Hardinger har fuldstændig ret, selv om jeg ikke bifalder hans sprogbrug. Dertil kunne tilføjes, at planerne om rullende fortove mellem finger-rødderne og i fingrene en gang blev droppet til fordel for shoppinghelvedet med al dens tøjstativer, hvor man skal gå. Og den dårlige forbindelse til metroen (det tog flere år, inden der kom en smal rulletrappe), og at trappen ned til fjerntogenes spor 1 har været lukket i årevis, tilsyneladende pga. af træk, og at DSBs billetsalg og automater er underdimensioneret.

Jakob
Jakob
Hardinger har trods sit sprogbrug ret i en stor del af kritikken. Terminal 3 er en rodebutik. Den er meget pæn udefra, men hele set-uppet med ankommende passagerer der kommer ud i midten af check-in området er ikke ret gennemtænkt. Måske man skulle flytte rækværket ud i foran døren fra bagageudleveringen, så alle de ventende kan stå der op ankommende passagerer automatisk bliver ledt til højre eller venstre. Derudover ville det være en stor hjælp, hvis der blev etableret en gangbro fra metroen henover check-in området, så folk der allerede er checket in kan gå direkte til security checket uden… Read more »
Claus Andersen
Jeg giver ham ret i det meste af det han skriver. Budget terminalen er himmelråbende elendig og gør at jeg undgår selskaber der flyver derfra. Kunne de bare have et par cafeer dernede så man kan sidde og få en kaffe eller en øl mens man venter på flyet. Jeg er ellers selv glad for Easyjet, men jeg gider ikke at sidde og glo på en plastisk stol uden mad og drikke mens jeg venter. Hvad angår deres wifi så er det rigtigt at man ikke behøver logge ind igen når man først e registreret, men det ved første gangs… Read more »
Nomen Nescio
Nomen Nescio

Otto Iversen.

Uanset om du foretager dit check in hjemmefra, så skal du da stadigvæk af med din bagage… kom nu

Frederik
Frederik
Michael Hardinger har jo længe været kendt som et mavesurt løg der ikke bryder sig om CPH. Jeg tror der er mange mennesker der ville være mere aktuelle at lytte til. En slags bruger panel hvor lufthavnens hyppige brugere kunne blive hørt kunne være en ide. Men der skal naturligvis tænkes på komercielle interesser, det er netop der det halter lidt for MH. Det følger jo ligesom med efter lufthavnen er blevet solgt så en investor skal tjene penge. Når det er skrevet. Jeg elsker det brede udvalg af butikker. Jeg elsker den store tax freeb butik. I modsætning til… Read more »
Michael Hardinger
Michael Hardinger
Heldigvis fjernede de DSB-butikken som blokerede totalt i den smalleste ende af T3. Der kan naturligvis være stærke kommercielle ønsker om at CPH skal være det nye Fields… Otto, eller hedder du i virkeligheden Guenther?, det er ikke mig der kalder mig rockstar, slap af, jeg er pensionist. Du behøver hverken kunne lide mig eller min musik. Jeg checker naturligvis ind på nettet, mest for at holde dig glad. Og jeg betaler ca 10- 12 dollars for parkering i LAX til din info. Og netforbindelse, ja super for dem som har logget ind før, men hvorfor skal tilrejsende ikke bare… Read more »
Otto Iversen
Otto Iversen
Kære Michael Hardinger Jeg beklager at sprogbrugen løb lidt af med mig – det var vel for at blive i samme jargon som du. Nu skal vi ikke tærske langhalm på det – men tillad mig blot at nævne at to ting: 1. WIFI – det er det samme i næsten alle lufthavne at du første gang skal logge dig ind – fx. i Heathrow hvor du så efterfølgende får “spam-mails” indtil du afmelder. 2. Det kan godt være at du – og åbentlys også andre mener at CPH er noget skidt – men helt så skidt kan det ikke… Read more »
ding
ding

Frederik. Med alderen bliver man nok mavesur. Jeg er også sur over at udlandet ejer DKs vigtigste lufthavn. Big mistake.

Jakob Madsen
Jakob Madsen
Desværre er risikoen ved at sætte tingene sprogligt på spidsen, at folk fokuserer mere på de skarpe vendinger end indholdet. Men ser man bort fra det er jeg nu også enig med Hardinger i de fleste punkter, og har to anker mere: – Som frequent flyer vil jeg ikke tvinges til at gå igennem en “tax free” butik, jeg skal bare nå mit fly hurtigst muligt. Lufthavnen har allerede tjent penge på mig via lufthavnsafgiften, hvor CPH ligger i den helt dyre ende. Faktisk er der også mange mennesker der ikke kan tåle parfumedampene. Og endeligt er lufthavnen jo det… Read more »
Diavel
Diavel

Michael Hardinger har helt ret i det meste af sin kritik. Luft havnens nuværende ejere er kun interesserede i hurtig profit intet andet. Derfor bliver en masse nødvendige investeringer udskudt på ubestemt tid, bagage anlægget er en vittighed, tro mig harv selv arbejdet med det. Der bliver helt sikkert mindst lige så meget kaos i år som sidste sommer når krydstogtsturisterne rigtigt begynder at strømme ind og ud.

ding
ding

https://www.youtube.com/watch?v=pMm7StiCSPE

Her er min læremester i at sætte sproget lidt op i tempo.

wpDiscuz