Salling Rooftop i Aarhus, der er kåret til Europas bedste tagtop-bar. Pressefoto via VisitAarhus: Frame & Work.

Rooftopbar i Aarhus kåret til Europas bedste

Rejsemagasin kårer Salling Rooftop i Aarhus som Europas bedste rooftopbar. ”Kåringen giver en uvurderlig blåstempling, der kan gavne Aarhusregionen og Danmark,” lyder vurdering.

Det er Rejsemagasinet Big 7 Travel, der har sat sig for at kåre de 50 bedste rooftop-seværdigheder på toppen af byerne i Europa. Og her vandt Salling Rooftop i Aarhus, der åbnede i 2017, skriver Salling i en pressemeddelelse.

I kåringen beskrives Salling Rooftop som ”et utroligt og breath taking rooftop-rum med en fantastisk 360 grader udsigt, som er perfekt til afslapning og til at nyde en cocktail eller flere.”

Vinderen kåres efter sitets ranking-system, der sammenlægger data fra brugere af sociale medier med redaktionens vurdering, oplyses det.

Marianne Bedsted, direktør for Salling, siger: ””Vi er umådelig glade for kåringen. At blive kåret som den bedste i et selskab, der tæller rooftopbarer fra London, Island, Ibiza og Madrid er en stor anerkendelse. Alene i sidste måned, juli, havde vi 157.000 besøgende, og med denne kåring åbnes der for et endnu højere tal i fremtiden. Det vil unægtelig smitte af på Aarhus, de lokale butikker og turismen. Det er vi stolte af.”

4,5 millioner besøgende
Siden åbningen i 2017 har Salling Rooftop haft over 4,5 millioner gæster. Tal fra destinationsselskabet VisitAarhus fra maj i år vidner om øget tilstrømning til hele region Aarhus, hvor overnatningstallet er steget 17,5 procent sammenlignet med maj 2019, året før coronakrisen. VisitAarhus omfatter udover Aarhus også kommunerne Favrskov, Norddjurs, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs og Viborg.

Salling Rooftop fik denne sommer en søsterattraktion, da Salling Roofgarden åbnede endnu et ekstraordinært byrum med beplantning i særklasse, gang- og glasbroer og hotspots med kunstinstallationer og events. Alt sammen en ny populær destination for lokale og turister.

Hele Top 50-listen med fra Rejsemagasinet Big 7 Travel med Europas 50 bedste tagterrassebarer kan ses via dette link.

Salling Rooftop omfatter supermarkedskæder som Bilka, Føtex, Netto, Salling stormagasiner og BR. Salling Group er 100 procent ejet af Salling Fondene år, hvorfor en del af overskuddet går tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret over 1,8 milliarder kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre formål, oplyser Salling Group i pressemeddelelsen.

Relaterede artikler:

Smukfest giver region trecifret millionomsætning

Den danske Michelin-familie blev lidt større

”Erhvervsturismen er rigtig, rigtig vigtig.”