Ryanair er Europas grønne flyselskab

2
ryanair, michael o'leary billund lufthavn
Michael O’Leary.

PR STUNT: Det hævder præsidenten for Ryanair og karakteriserer andre flyselskabers arbejder med at finde alternativt brændstof af hensyn til økonomi og miljø for et rent stunt.

”Det giver ingen mening at forsøge at skaffe brændstof af fødevarer. Den ide er rent PR stunt for de flyselskaber, som forsøger. Vi er Europas mest grønne flyselskab med den yngste flyflåde, som bruger mindre kerosin (flybrændstod) end andre og dermed er der også har mindre CO2 udstødning.” sagde Michael O`Leary forleden på et møde i St. Andrew i Skotland.

På den måde fik han også sendt et par hånende sætninger af sted mod British Airways og Virgin Atlantic, som udfører et stort arbejde med at finde frem til brugbart biobrændstof til fremtidens fly.

Ryanair-chefen afleverede også et spark til skattelove i visse lande i EU: ”Flyvningen udgør kun to procent af Europas CO2-udslip, mens skibene står for seks procent. Dem skulle man hellere belægge med afgifter af miljøhensyn.”

For at blive på hjemmebane med pralerier sluttede O`Leary: ”Vækstmulighederne er ubegrænsede i luftfart, og bare i løbet af fem år er vi i stort set alle europæiske lufthavne med undtagelse af Heathrow, Frankfurt og Charles de Gaulle.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Ryanair er Europas grønne flyselskab"

Notify of
avatar
Steen
Steen
Populist stunt…..det er jo også billigere bare at lukrere på andres opfindelser…. De er til gengæld Europas SORTE selskab mht. Betaling af sociale skatter og påtage sig det moralske ansvar man har som arbejdsgiver….. O’s far må rotere som en ventilator propel i sin grav….ligesom de fleste af os andre kommer hans familie nok også fra hårdtarbejdende lønmodtagere ……hans forfædre var dog sikkert mere moralske og havde sikkert integriteten i orden. At se ham på den måde ødelægge århundreders kamp for rimelige arbejdsvilkår i Europa…..Av det må gøre ondt…..jeg håber ikke han har nogen børn som skal bære den byrde……… Read more »
Fjæsingen
Fjæsingen

Han er endda så kreativ, at han har fået Boeing til at nedjustere brændstofmålerene til det halve, før de går på gult, for lavt indhold i tanken.
De ansatte tør da ikke sige eller gøre noget.
Fuelsaving så det klodser!
Hvor mange ved bare dette?

wpDiscuz