Ryanair: Forbyd flyveledere at strejke

3

ryanair fly boeing b737-800FRANSK STREJKE: For 40. gang i løbet af seks år er franske flyveledere igen i strejke, og trafikken er reduceret med ca. 20 procent indtil i morgen.

Mere end fem mio. offentligt ansansatte er i strejke i Frankrig over manglende lønstigninger og forringelser i pensionen. Blandt dem en del flyveledere, hvilket bevirkede, at Eurokontrol har været nødt til at bede ni franske lufthavne i bl.a. Paris, Nice og Lyon om at reducere trafikken med 20 procent indtil onsdag.

Det har fået Ryanair op i det røde felt. Det irske lavprisselskab er gået i spidsen for en kampagne ”Keep Europes Skies Open” og opfordret forbrugere og politikere til at protestere.

Ryanair foreslår, at man nu sidestiller flyveledere med politi- og militærpersonale, som heller ikke kan strejke.

Eventuelt tillade, at Eurokontrol kan dække det franske område med andre nationers flyveledere for på den måde at minimere følgerne af de mange strejker, som nu er oppe på 40 siden 2009.

”Det er skandaløst, at vore passagerer gang på gang skal rammes af et personale som igen og igen griber til strejkevåbnet, som det første når de ikke kan få deres vilje,” siger Ryanairs marketingdirektør Kenny Jacobs.

Strejken forventes trods alt at stoppe onsdag morgen.

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "Ryanair: Forbyd flyveledere at strejke"

Notify of
avatar
Hans Erikssen
Hans Erikssen

Det er skandaløst at styrmanden i et Ryanair fly, betaler for Ryanair passagerernes billige billeter.
Styrmanden betaler en horribel overpris for et check på en Boeing 737 for at få lov til at flyve.
Ryanair bekymrer sig ikke om deres passagerer eller deres ansatte, kun om chefens formue og ego.

Denis
Denis
Det er skandaløst, at Ryanair ikke evner at se, at ansatte skal have ordentlige vilkår for at udføre deres arbejde. Ansatte skal ikke drøne rundt uden ordentlige arbejdsvilkår og til en løn som kun en ledelse bestemmer. Der skal også være en part der varetager de ansattes vilkår. Men desværre er den den måde Ryanairs ledelse ser tingene på. Dårlige vilkår og ussel løn for de ansatte så de kan sælge flybilletter under normal produktionspris. Skulle Ryanair drive forretning på ordentlige vilkår for de ansatte – som de store netværksselskaber, ville ledelsen slet ikke kunne drive en forretning med stort… Read more »
Hans
Hans

Jeg har en bedre idé; forbyd Ryanair.

wpDiscuz