Ryanair med nye ruter til Israel

3

israel eilat delfin ferie vandLUFTFART: Det omstridte irske luftfartsselskab begynder fra november at flyve til Eilat i Israel fra Budapest, Kauna og Krakow.

Ryanair slikker ikke just sårene efter nederlagene i Danmark. Næsten samtidig med ændringer i København og delvis lukning i Billund annoncerer selskabet nye ruter til Eilat ved Røde Havet i Israel.

Ryanair forventer allerede første år at sende 40.000 turister til den israelske badeby.

”Ryanairs flyvninger er udtryk for en stor tillidserklæring til Israel som førende turistdestination og en positiv nyskabelse for turister med et begrænset budget, som er med til at gøre Eiltat billigere som feriemål fra Europa,” skriver Israels Stats Turistbureau i en pressemeddelelse.

”Vi er glade for at introducere Israel som det 31. land for vores ruter. Vi forhandler fortsat med de israelske myndigheder og glæder os til at se det israelske rutenetværk vokse i fremtiden,” siger David O`Brien.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "Ryanair med nye ruter til Israel"

Notify of
avatar
Nomen Nescio
Nomen Nescio

Det er godt, men ikke relevant for den danske forbruger. Derfor et forsøg på at puste til ilden i den verserende debat omkring Ryanair.

Mikael
Mikael

Kaunas til Eilat….? Af alle O’Learys tossede idéer er det dog en af de mere kuriøse. Mon ikke det bare er hans sædvanlige bragesnak ligesom ståpladser i flyene og betaling for toiletbesøg.

Claus Andersen

Der er titusindvis af litauiske jøder i Israel, så det er absolut en rute der er potentiale i Michael.

wpDiscuz