Ryanair tredjestørst i Københavns Lufthavn

3
Ryanair i specialbemalet Boeing B737-800 med delvis Boeings firmabemaling i Københavns Lufthavn. Foto: Arne V. Petersen.
Ryanair i Københavns Lufthavn. Foto: Arne V. Petersen.

TURISME: Ryanair overhaler denne vinter Easyjet i København som tredjestørste flyselskab. København har 85 pct. af alle ankommende rejsende til Danmark.

Siden Emirates den 1. december indsatte Airbus A380 på sin daglige rute fra Dubai, blev Danmark 8. destination i Europa betjent med verdens største passagerfly. A380’eren på den daglige rute fra Dubai til København blev den første i den særlige ”Copenhagen-version” med 615 sæder, heraf 58 på business class, resten, 557, er economy.

85 pct. af Danmarks passagerer ankom sidste år til Københavns Lufthavn, en vækst på 82 pct. siden 2009, skriver centreforaviation.com

Hjemmesiden tilføjer, at SAS og Norwegian er de største flyselskaber til og fra Københavns Lufthavn og at Ryanair de seneste 12 måneder er vokset i Københavns Lufthavn med 389 pct.

I månedlige flysæder i denne vintersæson til Københavns Lufthavn er SAS størst, flyselskabet udbyder 572.000 flysæder, fulgt af Norwegian med 243.000 og Ryanair med 103.000.

Herefter kommer Easyjet med 76.000 månedlige flysæder, Danish Air Transport: 57.000, Lufthansa: 50.000, KLM: 48.000, British Airways: 35.000, Air Berlin: 31.000 og Turkish Airlines med 24.000 udbudte flysæder om måneden i denne vintersæson.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "Ryanair tredjestørst i Københavns Lufthavn"

Notify of
avatar
Kenneth
Kenneth

Så kan man jo selv afgøre hvem der ler sidst.

Ryanair blev “jaget” væk fra lufthavnen, alle var glade, men det har den menige dansker vist allerede glemt alt om.
Ryanair er jo åbenbart populær hos mange, og formoder alligevel, på baggrund af omstændighederne, at tage en stor del af kagen!!

Er ikke tilhænger af alle de “smarte” konstalationer lavpris selskaberne efterhånden benytter sig af, for at opnå lave lønninger/omkostninger, men var der kampen værd?

Der er stadig et ordsprog der siger:

“If you can’t join them, beat them, but if you can’t beat them, join them”

God uge

Marcus

De fleste er trods alt mere glade for lavere priser på flybilletter 😉

Patric

Prisen er stadig den afgørende faktor for mange Danskere. Det kan lidt “badwill” åbenbart ikke ændre på!

wpDiscuz