Så kan det vist ikke blive meget bedre

Nytårsaftenmenuen på Hotel Ritz Restaurant i London er en eftertragtet måde at opleve årsskiftet på til den nette pris af ca. 11.000 kr. Til gengæld kan ledsagende børn slippe med 6.000 kr.

Nogle danske restauranter holder lukket nytårsaften. Andre holder åbent til ret så fede priser. Og så er der dem, især i provinsen, som tilbyder et nytårsophold med middag og underholdning til meget attraktive priser.

Sådan er det fra år til år, og det er svært at få et overblik over, om der er flere eller færre, der i år holder åbent på årets sidste aften.

Det er til gengæld ikke vanskeligt at finde et af de steder, hvor det gælder om at være med. Som for eksempel på Ritz restaurant i London på Piccadilly. Her koster menuen med ledsagende musik og udsigt til fyrværkeri ved midnat ca. 11.000 danske kroner pro persona og 6.000 kr.pr. medfølgende barn.

Hvis man synes det er lige i overkanten, kan man komme senere og gå i The Rivoli Bar. Her serveres en seafood-platte og en halv flaske Dom Perignon champagne for 2.600 kr. pr. kuvert.