Så gik uge 13

Michael_Laudrup.

WEEKENDMAGASINET: Ronaldo viser vej for Laudrup – Et godt tip om Ballerup – Vi skal ikke undskylde, men hjælpe – 40 procent rabat på krydstogt – Bedste reklame for skilsmisse.

Af Ejvind Olesen

LAUDRUP AIRPORT: I en lang periode var det første, der mødte en, når man landede i København et skilt med Kastrup Lufthavn. Det ville turistmyndigheder og trafikminister Arne Melchior gerne have lavet om til Copenhagen Airport. Nogen mente, der burde stå København Airport, men man valgte klogeligt det første. I denne uge erfarede vi, at man også kan gå andre veje, da Madeira valgte Christiano Ronaldo International Airport. – Hvordan med Michael Laudrup Airport? Amerikanerne aner ikke et dug om, hvem han er. Men resten af verden gør. Også i Japan, hvor han har spillet i Kobe. Og nu i Dubai. Og da jeg sidst var i Thailand og fik det obligatoriske spørgsmål på gaden ”Where do you come from?” . Jeg svarede ”Denmark”, og de små drenge fulgte op med: ” Laudrup og Schmeichel”. Gør det bare Woldbye og Co, hvis I har lyst til et navneskifte. Men Michael har altid været en dyr dreng – og dog I har råd.

POPULÆRT UDSALG: Caribien og Middelhavet er favoritter, når danskere skal på krydstogt. Det bugner med tilbud. Et helt aktuelt kom i går fra Royal Caribbean, der ligesom mange af de andre har billigste tilbud til den sydlige del med udgangshavn fra Puerto Rico. Hvis man bestiller inden udgangen af april til perioden september – december for en uges kryds med det store, moderne Adventure of the Seas, på en tur til bl.a. Aruba, St. Maarten, St. Kitt, Barbados og St. Lucia, er der 40 procent rabat.  Ny pris typisk fra 4.795 kr. plus flybillet. Norwegian flyver fra København til Puerto Rico.

DE ER SÅ FLINKE HOS BOOKING.COM: ”Velkommen tilbage. Godt at se dig igen. Vi tror du vil elske det Ejvind”. – Det er næsten for meget af det gode. De er så flinke hos Booking.com. Hvordan kan de vide, at jeg er vild med Ballerup. Jeg har stort set ikke været der, siden vi spillede mod dem i Sjællandsserien i fodbold for 30 år siden. Og alligevel mener Booking.com, at jeg vil elske en tur med hotelophold i Ballerup og foreslår mig Zleep Hotel til 699 kr. for en nat, eller at jeg kan komme tæt på Ballerup ved at bo på Herlev Kro til 995 kr. Nej, jeg kender ikke nogen i Ballerup, og nej jeg var ikke til seksdagesløb for nylig. Jeg tror altså heller ikke, at et bookingbureau kan gætte mine lyster og tanker. Goddag overvågnings digitale samfund.

CITATET: ”Som 60-årig burde EU være gammel nok til at forstå, at man ikke kan straffe sig til en kvindes kærlighed. Tværtimod. Den bedste reklame for skilsmisse har alle dage været en sur gammel stodder af en ægtefælle.” (Chefredaktør Anna Libak, Berlingske om Brexit)

CITATET: -Man kan sikkert godt komme til at savne Uber, ligesom man kan savne en byld på en storetå. (Karsten Hinge, SF i BT))

CITATET: -Vi skal ikke undskylde, men i stedet hjælpe De Vestindiske Øer. Man kunne satse på danske private investeringer. (Fhv. kulturminister Bertel Haarder)

SMILET: Hvorfor må de ansatte i et krydstogtbureau  ikke se ud af vinduet om formiddagen? De skal også have noget at lave om eftermiddagen

SMILET: Direktøren skulle på businessrejse og bad sin sekretær sørge for to pladser i flyet. Da han gerne ville brede sig lidt. Om nødvendigt skulle firmaet nok betale. Glad kom hun tilbage. Det er klaret hr. direktør. Jeg fik oven i købet to vinduespladser!