Særmalet DAT-fly reklamerer for håndbold

Det særmalede ATR72-fly fra Danish Air Transport fotograferet i går af Arne V. Petersen.

Det særmalede ATR72-fly fra Danish Air Transport fotograferet i går af Arne V. Petersen.

TURISME: På vegne af det store danske charterrejsebureau Primo Tours har DAT særmalet et af sine fly, der bruges på dansk indenrigs. Primo Tours er navnesponsor for den bedste danske række indenfor kvindehåndbold.

”Primo Tours får ligaen helt op at flyve,” står der på et ATR72-fly fra Danish Air Transport, der debuterede for få dage siden i sin nye bemaling. Det bruges bl.a. på DATs indenrigsruter fra Københavns Lufthavn til Karup og Bornholm.

Primo Tours fra Ringkøbing blev tidligere på året ny hoved- og navnesponsor for Damehåndboldligaen – Primo Tours Ligaen, hedder den nu – og ifølge Primo Tours er den danske damehåndboldliga verdens bedste.

Medejer og direktør Bjarke Hansen fra Primo Tours siger til standby.dk: ”Vi kommer med en masse tiltag for at promovere Primo Tours Ligaen, som vi gerne vil have op på et endnu højere niveau. DAT-flyet er bare én ting for at øge kendskabsgraden til ligaen og forhåbentlig tiltrække flere publikummer til kampene. Men vi vil bidrage til at gøre den danske liga endnu mere kendt; bl.a. med flyet, der kun flyver dansk indenrigs, og ved alle kampe i ligaen laver vores Event Team forskellige tiltag.”

DAT er valgt som samarbejdspartner, dels fordi det har mange indenrigsflyvninger, dels fordi DAT – med jetfly – flyver de ca. 55.000 årlige chartergæster hos Primo Tours og Århus Charter, som Primo også ejer, på charterferier i Sydeuropa.

Der er foreløbigt lavet en to-årig aftale omkring Primo Tours Ligapartnerskabet. Et samarbejde som Primo Tours håber vil blive endnu længere.