Sætter navn på Danmarks 10 bedste hoteller

danmarks bedste hoteller i følge trivago

Her er ifølge Trivago de 10 bedste danske hoteller – klik på kortet for at se det i stort format.

HOTELLER: Bookingmaskinen Trivago har – på baggrund af kundeanmeldelser af danske hoteller – udpeget de 10, der i år har scoret bedst. Otte af dem er uden for hovedstaden.

Trivago, der er ejet af den amerikanske gigant Expedia, har offentliggjort sin liste over Danmarks Bedste Hoteller 2015. De er ifølge Trivago baseret på gæsternes vurderinger, indsamlet via Trivago Rating Index.

1: Nimb Hotel, København. Det Tivoli-ejede hotel, der står foran udbygning, har angiveligt Danmarks dyreste hotelsuite til ca. 20.000 kr. i døgnet. Hotellet er bl.a. rost for den venlige betjening, smukke, rummelige værelser og den centrale beliggenhed. Gennemsnitsprisen på Trivago er 6.398 kr. pr. nat for to.

2: Villa Provence i Aarhus. Hotellet har 39 værelser og suiter, fra 15 til 24 kvadratmeter. Gennemsnitsprisen på Trivago er 1.486 kr. pr. nat for to personer.

3: Stella Maris i Svendborg åbnede i marts sidste år med udsigt til Svendborgsund og Tåsinge. Hotelbygningen med 36 værelser er oprindeligt et gods. Hotellet er bl.a. rost for sin mad og personlige service, samt naturskønne omgivelser. Snitprisen på Trivago er 1.532 kr. pr. nat for to personer.

4: Ruths Hotel i Gl. Skagen har 56 værelser og suiter. Gennemsnitsprisen på Trivago er 2.184 kr. pr. nat for to.

5: Hotel Hesselet ved Nyborg har 53 værelser og seks suiter. Hotellet er bl.a. rost for sit venlige personale og spafaciliteter. Snitprisen på Trivago er 1.332 kr. pr. nat for to.

6: Bandholm Hotel ved Maribo har 35 værelser – bygningen stammer fra 1886. Hotellet er bl.a. rost for sin morgenbuffet, omgivelser og søde personale. Snitprisen på Trivago er 864 kr. pr. nat for to personer.

7: BramslevGaard ved Hobro er en gammel herregård i de nordjyske bakker. Snitprisen på Trivago er 947 kr. pr. nat for to personer.

8: Opus Hotel i Horsens blev bygget i 2007 og har 129 værelser og tre suiter. Snitprisen på Trivago er 940 kr. pr. nat for to personer.

9: Hilton Copenhagen Airport har standardværelser på 33 kvadratmeter, mens den største suite er på 160 m2. Snitprisen på Trivago er 1.943 kr. pr. nat for to.

10: Gl. Skovridergaard ligger ved Silkeborgsøerne. Gennemsnitsprisen på Trivago er 1.193 kr. pr. nat for to.

Ifølge Trivago har de 10 danske hoteller – med fra tre til fem stjerner – i år fået de bedste anmeldelser af kunder, der har booket hotellerne gennem søgemaskinen.

Ud over Trivago ejer den store online rejsebureaukoncern Expedia bl.a. også Hotels.com, Orbitz og erhvervsrejsebureaukæden Via Egencia

Expedia har hovedkontor i Las Vegas og skal derfor ikke følge gældende regler i EU-landene. Expedia åbnede i Danmark for seks år siden.