Salg af VM-billetter går trægt

Ifølge Dansk Boldspil Union (DBU) er der kun solgt knap 1.900 billetter til de danske sektioner til de indledende kampe mod Holland, Cameroun og Japan. Værtsnationen havde ellers tildelt DBU mellem 4.000 og 9.000 billetter til kampene. Gennem FIFA er der solgt 1.505 billetter til fodboldglade danskere, skriver jp.dk.

 

Siden 7. april, da DBUs billetsalg stoppede, har det igen været muligt at købe billetter hos FIFA, men hvor mange, det er blevet til, ved man ikke hos DBU.

 

Travel Sense, der arrangerer sportsrejser, har slet ikke nået det salg, man havde regnet med, og har ifølge Ina D. Andersen blot solgt rejser til 130 fodboldfans. Årsagen mener bureauet ligger flere steder. Dels på den generelle økonomiske krise overfor en pris på pakkerejsen på 28.000 kroner for de tre første kampe og så på det faktum, at de rejsende selv har skullet købe billetter til kampene.

 

Tallene i Sydafrika ligger langt under de tilsvarende tal fra VM i Japan og Sydkorea i 2002, oplyser Pia Corell Nielsen fra DBU.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.