Camilla Andersen er ny i bestyrelsen hos Danmarks største kør-selv-rejsebureau, FDM Travel. Hun er til daglig direktør for sit eget rejsebureau, Travel Sense, hvis største forretningsområde er MICE. PR-foto.

Kendt rejsebureauejer i bestyrelsen hos FDM Travel

Camilla Andersen, ejer af rejsebureauet Travel Sense, ny i bestyrelsen for FDM Travel, Danmarks største rejsebureau med bilrejser i Europa og USA. ”Vi har forsat god efterspørgsel på rejser.”

Camilla Andersen, administrerende direktør for og medejer af rejsebureauet Travel Sense, overtager den ledige bestyrelsespost i FDM Travel fra Jens Aaløse, som har ønsket at udtræde efter ni år som bestyrelsesmedlem. Han har blandt andet tidligere været marketingdirektør i SAS Danmark.

Stina Glavind, administrerende direktør for selve FDM og formand for FDM Travels bestyrelse, siger i en pressemeddelelse:

”Rejsebranchen har siden pandemien været under en kæmpe forandring, og både markedet og kundernes behov udvikler sig hele tiden. Derfor er vi glade for, at vi har fået Camilla Andersen i bestyrelsen, da hun kender branchen og har erfaring med skræddersyede rejser, som også er en af FDM Travels styrker.”

Der er i dag 60 ansatte i FDM Travel, her af 40 rejsespecialister til at rådgive over telefonen eller ved kundernes personligt fremmøde i en af FDM Travels fem rejsebutikker. Udover hovedkvarteret i Lyngby ved København har rejsebureauet også rejsebutikker i Odense, Vejle, Aalborg og Aarhus.

Fortsat god efterspørgsel på rejser
I pressemeddelelsen siger Anders Iversen, FDM Travels administrerende direktør: ”Vi oplever forsat en god efterspørgsel på rejser, og vi har rigtig travlt med at hjælpe de mange danskere, der gerne vil på kør-selv-ferie i Europa eller oversøisk, for eksempel i USA og Canada.

Vores kør-selv-omsætning for 2023 var betydelige højere sammenlignet med årene før pandemien, så der er rigtig meget at glæde sig over,” siger Anders Iversen.

Camilla Andersen og hendes partner, Charlotte Pedersen, ejer Travel Sense 100 procent – efter de sidste år købte iværksætteren Birgit Aaby-Bruun ud, hun havde 20 procent af rejsebureauet.

Travel Senses største forretningsområde er navnlig business to business-området med ikke mindst rejser og arrangementer i MICE-segmentet (Meetings, Incentives, Conferences og Events) Mange forbinder Travel Sense med salg af sportsrejser, men det område udgør under 20 procent af forretningen.

Camilla Andersen sagde for nylig til Standby.dk: ”De fleste kender Travel Sense som et sportsrejsebureau, det er vi stadig – men langt den største del af vores forretning er til virksomheder. Det er også på denne del vi vækster og ser et endnu større vækstpotentiale.” Travel Sense har otte medarbejdere i kontoret på Amager Strandvej tæt på Københavns Lufthavn.

 

Relaterede artikler:

Camilla Andersen: Rejsebureauejer med jubilæum og rund fødselsdag

FDM Travel fik besøgsrekord ved USA-rejsemesse

TUI får kør-selv-ferier fra Danmark og ud i Europa