Samarbejde om kulturrejser til Iran

Parviz Hormozi, iransk galleriejer på Frederiksberg, har i årevis vist iransk og dansk kunst i sit Galleri Pialeh. Kunder i galleriet, der har oplevet den persiske kunst og galleriejerens viden og interesse for den persiske kultur og kunst, har opfordret ham til at arrangere en rejse til det gamle kulturrejsemål.

”Jeg har taget udfordringen op, og der er nu planlagt en rejse 18. – 28. april 2013 til Iran med mig selv som rejseleder. Rejsen går til hovedbyerne Shiraz, Yazd, Isfahan og Teheran og med stop i den gamle handelsby Kashan og Unesco-byen Abyaneh ved foden af Karkas-bjerget”.

”Disse byer har unikke seværdigheder, der fortæller os en del af den persiske historie. Iran er et både smukt og fredeligt rejseland, og det er et trygt land at rejse i som turist”, fortæller Parviz Hormozi.

”Da jeg ikke selv er uddannet i rejsebranchen, har jeg allieret mig med en teknisk arrangør – Horisont Rejser – der er medlem af Rejsegarantifonden, så rejsearrangementet kan gennemføres på betryggende vis,” lyder det fra galleriejeren.