SAS åbner seks nye ruter fra Danmark

sasNår sommerprogrammet 2017 træder i kraft, åbner SAS nye helårsruter fra København til Færøerne og Riga samt fra Aalborg til Oslo. Desuden øges antallet af afgange, sæder og ruter til feriemål i Sydeuropa.  I alt åbner SAS 15 nye ruter fra Skandinavien.

”SAS har flere destinationer og afgange end noget andet skandinavisk flyselskab, og vi fortsætter med at forbedre tilbuddet til vores kunder. Vi har netop vundet alle priser ved Danish Travel Awards, som bedste flyselskab, og det har noget at gøre med, at vi er attraktive på destinationer, afgange og servicekoncepter”, siger Lars Sandahl Sørensen, operationel koncerndirektør i SAS.

I tillæg til de nye helårsruter øges i højsæsonen antallet af afgange til Sydeuropa. SAS øger bl.a. antal sæder og afgange fra København til Malaga, Faro og Mallorca. Der tilbydes omkring 330.000 flere sæder og i alt 1.800 flere flyvninger til Spanien, Kroatien og Portugal fra Skandinavien.

Samtidig åbner SAS tre nye sommerruter fra Danmark til Sydeuropa. Direkte fra København til Malta og Olbia på Sardinen, mens jyske kunder får en sommerrute fra Aarhus til Malaga.

Desuden indsættes flere afgange ind på ruterne mellem København og Zürich, Geneve, Gdansk og Hamborg.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.