SAS får fly til Texas’ hovedstad

LUFTFART: Mellem 8. og 12. marts næste år har SAS fire Airbus A330-flyvninger fra Stockholm til Austin i Texas i forbindelse med verdens største festival for tech, film og musik, som foregår fra 8.-18. marts.

SAS’ pressechef i Danmark, Mariam Skovfoged, bekræftede i aftes flyvningerne over for standby.dk

“SAS har oplevet en øget interesse fra alle skandinaviske lande for at deltage, og derfor vil vi gerne gøre det lettere for vores rejsende at komme til festivalen,” siger Mariam Skovfoged.

Udover tech-festivalen indsætter SAS også et fly til musikfestivalen SXSW, som begynder den 12 marts, når tech-programmet er slut. SAS hjælper desuden med hotelbookinger, mødelokaler og er ved at se på mulighederne for at åbnet en SAS-lounge i Texas under festivalen.

“Tid betyder alt for vores rejsende, og vi vil gerne gøre det lettere for dem, der skal afsted. Derfor har de mulighed for at booke deres hotel via os. Programmet for festivalen er mildest talt hektisk, da der er så mange spændende ting på programmet, og vi vil gerne spare tid for vores rejsende, så de har mere tid og energi under selve festivalen,” siger Mariam Skovfoged.

Tidligere har det været relativt vanskeligt og tidskrævende at komme til Austin, men med den direkte flyrute kan SAS-gæster flyve mellem Stockholm og Austin på ca. 11 timer.

SAS har i forvejen daglige eller ugentlige ruter fra Skandinavien til Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco og Washington D.C.

Sidste år var USA største oversøiske destination fra Danmark med over 350.000 besøgende.

x

Læs Også

Ny lov om flydrift på vej i USA

Kongressen i USA forbereder en lov om bedre plads på flyene og bedre forbrugerbeskyttelse. Der er også krav om en kulegravning af de mange forsinkelser i amerikansk flytrafik.

Turistdirektør håber på flere easyJet-ruter

Direktøren for VisitAarhus glæder sig over de kommende easyJet-ruter til Aarhus – og har forslag til andre ruter der kunne flyves til lufthavnen i Aarhus.

Langsom vækst for kvinder som piloter

Stadig flere kvinder bliver piloter, men stigningen går ikke hurtigt. Kun 3 europæiske flyselskaber er blandt de 20 i verden med flest kvinder i cockpittet.

BA skælder ud på London Heathrow

Den er alt for lange ventetider ved paskontrollen i London Heathrow – passagererne kan stå i kø i timevis, lyder det fra British Airways’ koncernchef.

DRF vil ikke fraråde flyselskaber

Sidst på måneden har Fogedretten i Københavns Byret for første gang en inkassosag i Københavns Lufthavn mod et flyselskab, spanske Vueling, der ikke vil betale bøder for forsinkelser. Danmarks Rejsebureau Forening kigger på sagen.

Forbrugerchef skuffet over Icelandair

I forbindelse med 9 timers forsinkelse fra Island til København fik dansk passager ingen information fra flyselskabet om EU-reglerne om kompensation. Men passageren kender reglerne – han er til daglig vicedirektør i Forbrugerrådet.