SAS får fly til Texas’ hovedstad

0

LUFTFART: Mellem 8. og 12. marts næste år har SAS fire Airbus A330-flyvninger fra Stockholm til Austin i Texas i forbindelse med verdens største festival for tech, film og musik, som foregår fra 8.-18. marts.

SAS’ pressechef i Danmark, Mariam Skovfoged, bekræftede i aftes flyvningerne over for standby.dk

“SAS har oplevet en øget interesse fra alle skandinaviske lande for at deltage, og derfor vil vi gerne gøre det lettere for vores rejsende at komme til festivalen,” siger Mariam Skovfoged.

Udover tech-festivalen indsætter SAS også et fly til musikfestivalen SXSW, som begynder den 12 marts, når tech-programmet er slut. SAS hjælper desuden med hotelbookinger, mødelokaler og er ved at se på mulighederne for at åbnet en SAS-lounge i Texas under festivalen.

“Tid betyder alt for vores rejsende, og vi vil gerne gøre det lettere for dem, der skal afsted. Derfor har de mulighed for at booke deres hotel via os. Programmet for festivalen er mildest talt hektisk, da der er så mange spændende ting på programmet, og vi vil gerne spare tid for vores rejsende, så de har mere tid og energi under selve festivalen,” siger Mariam Skovfoged.

Tidligere har det været relativt vanskeligt og tidskrævende at komme til Austin, men med den direkte flyrute kan SAS-gæster flyve mellem Stockholm og Austin på ca. 11 timer.

SAS har i forvejen daglige eller ugentlige ruter fra Skandinavien til Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco og Washington D.C.

Sidste år var USA største oversøiske destination fra Danmark med over 350.000 besøgende.

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz