SAS-fly tvunget til at returnere

Toiletterne brød sammen på et fly fra København til Tokyo og derfor besluttede kaptajnen på et SAS-fly tirsdag at afbryde flyvningen og returnere, skriver svenske SVT på sin hjemmeside.

Flyet havde været i luften i tre timer, da toiletterne brød sammen. Derefter vendte flyet om og landede i Oslo: ”Det er meget usædvanligt”, siger Anna Kansell fra flyselskabets presseafdeling i Stockholm til SVT.

Med en beregnet flyvetid på 11 timer til den japanske hovedstad vurderede besætningen, at situationen risikerede at bliver uholdbar: ”Af hensyn til passagererne valgte man at vende om”, siger hun.

Men det blev ikke til København, fordi samtlige hoteller i og omkring byen og i det sydlige Sverige, viste sig at være fuldt bookede. Derefter besluttede kaptajnen at lande i Oslo.

Alle passagerer er tilbudt indkvartering i den norske hovedstad og flyet sendt til København for en teknisk undersøgelse.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.