SAS-fly tvunget til at vende om

For tredje gang på få dage er et SAS-fly tvunget til at vende om på grund af tekniske problemer. Et fly på vej fra København til Shanghai måtte tirsdag aften returnere efter en times flyvning, skriver svenske ’Expressen’.

Flyet lettede fra København klokken 20.13, men returnerede efter cirka en time: ”Det var for høj temperatur i en motor, og man er blevet nødt til at vende tilbage til København for at få teknisk hjælp”, siger Anna Kansell fra SAS presseafdeling til avisen.

Flyet kom ikke på vingerne i løbet af natten, og passagererne er i stedet booket på andre afgange i løbet af onsdag, fremgår det.

For et par dage siden overgik noget lignende et andet SAS-fly. På grund af et radarproblemer måtte et fly på vej til Hong Kong returnere til Arlanda ved Stockholm og for godt en uge siden besluttede kaptajnen på et SAS-fly med kurs mod Chicago at returnere til København. Selskabet oplyste da til Ekstra Bladet, at flyet vendte om efter indikation på lavt olietryk i en motor.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.