SAS giver gratis flybilletter til Folkemødet

0

sas flyLUFTFART: 17. juni flyver SAS samme dag 130 passagerer til og fra Folkemødet på Bornholm. Gode begrundelser for deltagelse i Folkemødet kan give gratis billet på særflyet.

Med over 300 daglige afgange til og fra Danmark er SAS et vigtigt tandhjul i den danske infrastruktur, og 17. juni flyver SAS for folket i en helt ny forstand, når SAS indsætter særfly for at flyve 130 danskere til Folkemødet på Bornholm, lyder det fra SAS. SAS har reserveret nogle midtersæder til politikere på SK7031.

Fra i dag kan danskerne byde på en fribillet til SK7031/34. Det sker ved, at man via SAS Facebook-side eller på scandinaviantraveler.com/dk/folkefly begrunder, hvorfor man bør have ét eller to af sæderne på SAS Folkefly til den politiske festival på Bornholm.

”For SAS er det her sjov måde at deltage i den politiske dialog med danskerne og politikerne. Vi har selvfølgelig også noget på hjertet. SAS runder i år de 70 år og vil fortælle, at vi er en vigtig dansk virksomhed med skandinaviske værdier,” siger Lars Sandahl Sørensen, koncerndriftsdirektør i SAS.

SAS Folkefly SK7031 letter fra København mod Rønne 17. juni kl. 9 og flyver retur som SK7034 fra Rønne samme aften kl. 22.20.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz