SAS halverer pris på pendlerkort

SAS Aarhus Lufthavn flyLUFTFART: SAS sænker prisen til ca. det halve på klippekort, SAS Travel Pass, til pendlere på København-Aarhus og København-Billund.

Prissænkningen sker efter kampagne frem til midten af februar med tilsvarende lave priser tiltrak mange nye pendlere. Prissænkningen kommer i kølvandet på, at SAS i april sidste år halverede prisen på klippekort mellem København og Aalborg, oplyser SAS.

Det betyder, at prisen på klippekort med 40 ture mellem Aarhus og København sænkes fra 57.680 kr. til 33.000 kr.; en prissænkning på ca. 42 pct.

Lars Sandahl Sørensen, koncerndriftsdirektør i SAS, siger: ”Vi sagde i januar, at vi ville gå forrest, når det gælder udviklingen af dansk luftfart gennem billig tilgængelighed i og til og fra Danmark til glæde for dansk erhvervsliv og andre hyppigt rejsende. Derfor er vi glade for nu at tage skridtet videre og give eksisterende som nye indenrigspendlere på Aarhus og Billund glæde af en markant og permanent prisreduktion.”

Lars Sandahl Sørensen tilføjer, at SAS på den måde tager medansvar i forbindelse med udviklingen af den kommende nationale luftfartsstrategi, som i begyndelsen af året blev skudt i gang af transportminister Hans Christian Schmidt.

Pendlerne får med SAS Travel Pass de samme fordele, som hvis de rejste på SAS premium produkt SAS Plus (business class), der bl.a. giver adgang til SAS Lounge, SAS Fast Track og mulighed for ombooking indtil kort før afgang.