SAS hurtigst med info om DTA-priser

Direktør Lars Andersen og pressechef Trine Kromann Mikkelsen med de to SAS-priser med (i midten) direktør Jens Wittrup Villumsen, fhv. SAS nu med stribe af bestyrelsesposter i luftfart og turisme.

Direktør Lars Andersen og pressechef Trine Kromann Mikkelsen med de to SAS-priser med (i midten) direktør Jens Wittrup Villumsen, fhv. SAS nu med stribe af bestyrelsesposter i luftfart og turisme.

PRISUDDELING: Dagen efter uddelingen af Danish Travel Awards udsender mange prismodtagere pressemeddelelser om, at de har vundet i deres kategori. SAS kom først. Den danske koncerndirektør nåede ikke frem til Billund Lufthavn pga. aflyst Braathens-fly.

SAS havde vist fornemmelse af, at flyselskabet ville vinde en eller flere Danish Travel Awards ved uddelingen i går i Billund Lufthavn. Sent onsdag aften udsendte SAS i Danmark denne pressemeddelelse: ”SAS igen hædret som bedste flyselskab.”

I teksten stod der bl.a.: ”Danish Travel Awards blev uddelt onsdag den 8. oktober, og SAS modtog i år prestigepriserne ”Bedste europæiske flyselskab” og ”Bedste interkontinentale flyselskab”.

Kunder og rejsebranchen udpeger vinderne, og priserne vækker stor glæde hos SAS.

”Kunderne vil SAS og anerkender med disse priser vores produkt og den indsats vores medarbejdere gør hver dag for at sikre en enkelt og god rejseoplevelse,” siger koncerndriftsdirektør Flemming Jensen.

Flemming Jensen skulle have deltaget i den flotte aften i Billund Lufthavn – men han måtte sende i sidste øjeblik sende afbud, fordi Braathens-flyet til Billund, som flyves på vegne af SAS, fik teknik og blev aflyst.

Flemming Jensen havde sikret sig, at han kunne stå af fra et vigtigt budgetmøde i SAS’ hovedkvarter i Stockholm, men til ingen nytte.

I stedet blev SAS-priserne modtaget af hhv. pressechef for SAS i Danmark, Trine Kromann-Mikkelsen, og SAS-direktør Lars Andersen.

Det aflyste Braathens-fly ramte også et par tilmeldte gæster til Danish Travel Awards, som skulle være fløjet direkte fra Stockholm til Billund, bl.a. salgsdirektør Dan Kjølhede Laursen fra Europæiske Rejseforsikring.

Videre i pressemeddelelsen fra SAS hed det: ”Årets prisuddeling er den tyvende i rækken. Sidste år blev SAS også kåret som bedste europæiske flyselskab. Prisen som bedste interkontinentale flyselskab er ny for SAS.

”Jeg vil rette en stor tak til vores kunder, som viser os tilliden, og til vores medarbejdere, som har været givet kunderne de gode oplevelser. Jeg ser Danish Travel Award-priserne som kvittering for, at vi har leveret en høj punklighed og regularitet, at vi kommer med forbedringer til rejsen, og at SAS tilbyder markedets bedste loyalitetsprogram,” siger Flemming Jensen.

SAS har det sidste halve år oplevet en udvikling med konstant stigning i antallet af passagerer ombord. Juli, august og september var alle tre rekordmåneder med 2,6 til 2,7 mio. rejsende hver måned.