SAS klar med større fast track i Københavns Lufthavn

Her til morgen genåbner SAS officielt sit udvidede fast track i Københavns Lufthavn – det har været lukket i over en måned, mens der blev arbejdet på en fordobling af kapaciteten.

SAS’ udvidede fast track har fået et ekstra spor og har nu tre – ligeledes er der kommet ny teknologi, som blandt andet giver automatisk bakkefremføring. Bordene i hver ende af fast track’et er blevet forlænget.

”Alt dette skulle give en hurtig og smidig tur gennem sikkerhedstjekket og fordoble kapaciteten,” siger pressechef for SAS i Danmark, Trine Kromann-Mikkelsen, til standby.dk

SAS fast track kan bruges af guldkort-holdere i SAS Eurobonus samt rejsende på business class og economy extra med SAS og dets datterselskaber, Blue 1 og Widerøe.

SAS’ fast track åbnede på sin nuværende placering i 2005 – tidligere havde SAS et fast track i Terminal 2.

Københavns Lufthavn tilbyder også fast track til flyselskaber, som vil betale for denne service. Lufthavnen kalder tilbuddet CPH Express, der giver adgang for visse passagerer efter regler fastsat af flyselskaberne. De tilkoblede flyselskaber er i øjeblikket: Air France, British Airways, Delta Air Lines, Emirates, Iberia, KLM, Norwegian, Qatar Airways, TAP Portugal, Thai Airways og Turkish Airlines.

Reportage fra åbningen i takeoff.dk frokostnyheder.