SAS lukker seks ruter fra København

0

sas-B737-lufthavn-flyFLYSELSKABER: SAS åbner ikke kun nye ruter fra bl.a. Københavns Lufthavn – når det nuværende sommerprogram ophører sidst på måneden, forsvinder tre SAS-ruter fra København. Og fra sommerprogrammet lukkes endnu to, mens en sæsonrute ikke genoptages.

SAS nedlægger fra sidst i marts næste år helårsruterne fra København til Moskva og Tel Aviv, ligeledes som sæsonruten mellem København og Ankara ikke vender tilbage næste forår. Det bekræfter SAS over for CPHtraveller.dk

SAS har tidligere oplyst, at selskabet med udgangen af det nuværende sommerprogram lukker sin betjening fra København til Budapest, Luxembourg og Milanos Linate-lufthavn.

SAS har tidligere oplyst, selskabet fra næste års sommerfartplan åbner nye helårsruter fra København til

polske Krakow, Islands største lufthavn, Keflavik, samt at der kommer en tilbagevenden til Wien. Hertil kommer en ny sæsonrute til Faro i det sydlige Portugal.

SAS oplyser til cphtraveller.dk, at sæsonruten til den tyrkiske hovedstad, Ankara, ikke genoptages pga. for dårlig efterspørgsel.

Mens SAS lukker på Moskva og Tel Aviv næste år, vil der stadig være flyvninger mellem København og de to byer, nemlig med hhv. Aeroflot dagligt til Moskva og Norwegian to gange om ugen til Tel Aviv. SAS beholder sin rute fra København til Skt. Petersborg.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz