SAS og Disney lancerer familiefilmen ‘Flyvemaskiner’

flyvemaskinerParterne har indgået en samarbejdsaftale om animationsfilmen ’Flyvemaskiner’ – en historie som bygger videre på succesfilmene Biler og Biler 2. Aftalen betyder, at man samarbejder om lanceringen i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Når den animerede familiefilm får premiere i Danmark, vil biografgæster genkende den blå SAS-firkant i forbindelse med de initiativer Disney Nordic gennemfører omkring biografpremieren og på DVD/Blu-ray. SAS vil også markedsføre filmen, blandt andet via nyhedsbreve til kunder og loyalitetsmedlemmer i Eurobonus.

”Hvert år rejser 90.000 børn alene med os over hele verden. Vi lægger stor vægt på at give familierne gode oplevelser med børnerabatter og særlig opmærksomhed omkring rejsen, så børn og forældre kan føle sig trygge. Derfor er vi glade for, at samarbejde med Disney om lancering af netop denne opfølger til succesfilmene Biler, hvor Disney spreder glæde omkring flyvemaskiner”, siger strategi- og markedschef Stefan Hedelius, SAS.

Ud over SAS samarbejder Disney med British Airways i Storbritannien, Lufthansa i Tyskland og American Airlines i USA om lanceringen af ’Flyvemaskiner’. Filmen har biografpremiere i Danmark den 26. september.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.