SAS rationerer drikkevarerne

SAS-kabine[1]Problemer med fulde passagerer har fået SAS til at indskrænke adgangen til alkohol i luften. Det skal være slut med fri adgang til rødvin, rom og cola og øl for SAS Plus-passagerer, når turen går til f.eks. Mallorca, Berlin og London.

De nye retningslinjer giver rejsende på SAS Plus adgang til maksimalt tre alkoholiske genstande på rejser inden for Europa. Tidligere har SAS droppet gratis alkohol til økonomipassagerer på langruterne, men her er der fortsat ikke begrænsninger for Plus-passagererne.

Henrik Edström, presseansvarlig hos SAS, siger, at skærpelsen kommer, fordi ubegrænset adgang til alkohol i flere tilfælde har ført til problemer ombord, skriver Aftenposten.

Han tilføjer, at de kabineansatte kan benytte sig af retningslinjerne i enkeltsager, hvor de finder det nødvendigt. Det er altså ikke en decideret regel, siger han.

Redaktør Flemming Poulsen fra bonusfeber.dk tror ikke, at passagererne vil tage godt imod retningslinjerne:

”Det er ikke første gang, vi oplever forringelse af Plus-produktet. Jeg tror, at passagererne bliver trætte af at betale dyrt for noget, som begynder at minde om økonomiklasse”.