SAS undgår EU-kritik

SAS og Malmø Aviation, var blandt de 16 pæne i klassen, Air Berlin,Cimber- Sterling, Norwegian, Ryanair, Lufthansa og Easyjet hører til de 36, som har lovet bod og bedring, og har meddelt, at man  har løst problemerne eller at man er i fuld gang med at opfylde reglerne. Lars Sandahl Sørensen, kommerciel direktør i SAS glæder sig umåde over ”sit kvalitetsstempel”.

Rapporten er nu overgivet til de nationale myndigheder, som så skal sikre at selskaberne nu vitterlig også overholder reglerne. EU’s forbrugerkommissær, Meglena Kuneva, siger at ”vi ikke er færdige med at undersøge luftfartsselskabernes markedsføring, og at der stadig er meget at gøre. Det er første gang at EU-Kommissionen har lavet en undersøgelse af denne art.

Skrevet af Klaus Givskov

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.