Scandic Hotels har netop introduceret ny funktion med mulighed for høflig selvbooking af mindre møder med op til 30 deltagere. PR-foto: Scandic Hotels Group.

Scandic åbner for onlinebooking af mindre møder

Nordens største hotelkæde er klar med en produktnyhed. Nu kan MICE-gæster via digital selvbetjening booke møder og events med op til 30 deltagere direkte hos Scandic Hotels.

Produktnyheden kommer i takt med at Scandic, der i Danmark er landets største hotelkæde med foreløbig 28 hoteller, ser en stigende efterspørgsel fra MICE-segmentet (Meetings, Incentives, Conferences og Events, red.)

Med den nye mulighed, kan kunderne via en digitaliseret bookingtjeneste booke møde- og konferencelokaler for op til 30 personer på samtlige Scandics foreløbig 195 hoteller i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Polen.

Scandic har under coronakrisen haft øget fokus på digitalisering, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Behovet for digital selvbetjening og fleksible møder er vokset, og for at imødekomme dette, lancerer Scandic nu denne nye mulighed for høflig online selvbetjening. På hjemmesiden kan arrangører af møder og events med op til 30 deltagere selv se, hvor der er ledige lokaler på Scandic-hoteller på de ønskede datoer.

Øget efterspørgsel efter digital selvbetjening
I pressemeddelelsen siger Anna Spjuth, kommerciel direktør i Scandic Hotels Group: ”Vi ser en stigende efterspørgsel efter digital selvbetjening fra vores nordiske markeder og derfor implementerer vi nu en digital bookingtjeneste for mindre møder.”

Selvbookingerne til disse møder sker via Scandics hjemmeside og dermed gennem Scandics normale bookingsystem. I første omgang er den nye digitale løsning mulig på 50 af Scandics nordiske hoteller, ved udgangen af første kvartal i det nye år, skulle muligheden være til rådighed for samtlige knap 200 Scandic-hoteller i hele koncernen.

”Gennem coronakrisen har Scandic haft en høj innovationstakt. At vi nu lancerer en digital selvbetjenings bookingtjeneste for mindre møder er et godt eksempel på, hvordan Scandic skaber fleksibilitet på vores mødeområde,” siger Anna Spjuth.

Scandics nye bookingtjeneste til selvbetjening af mødebookinger er udviklet i samarbejde med den finske SaaS (Software as a Serice)-virksomhed MeetingPackage.

Relaterede artikler:

Små direktørrokader i stor hotelkæde

Materialemangel skubber åbning af stort dansk hotel

VisitDenmark-kampagne skal støtte mødebranchen