Scandic ansætter kommerciel chef

Thomas Engelhart.

Thomas Engelhart.

Hotelkæden Scandic har ansat Thomas Engelhart som Chief Commercial Officer og chef for alle kommercielle funktioner.

Thomas Engelhart har tidligere været ansat i Scandic, hvor han fra 2007 til 2011 var chef for kommercielle funktioner, hvor han bidrog betydeligt til hotelkædens førende position.

”Scandic kom ud af 2014 med et stærkt momentum efter at have hentet markedsandele på alle nordiske markeder. I sin nye rolle skal Thomas Engelhart styrke kædens kommercielle indsats og sikre at alle Scandics fordele når endnu bedre ud til vores kunder”, siger Frank Fiskers, President & CEO.

Efter tiden i Scandic var Thomas Engelhart Managing Director for Coop og kommer senest fra en chefstilling i Rezidor Hotel Group Nordic.

Thomas Engelhart starter på den nye post den 5. august.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.