Scandic åbner Hamburg-hotel

Hotellet med 325 rummelige, miljørigtige værelser og et konferencecenter på syvende etage markerer Scandics fokus på Norden og Nordeuropa og lever samtidig op til kravene i Hamburgs miljøvision ’European Green Capital 2011’ med unikke løsninger for bæredygtighed, tilgængelighed og design.

 

Scandic Hamburg Emporio indtager topplaceringen i certificeringsorganet VDRs (Verband Deutsches Reisemanagement) liste ’50 Certified Green Hotels’ hvor blandt andet energi- og vandforbrug, mad og drikkevarer samt socialt ansvar bedømmes. Ved udelukkende at benytte vedvarende el-energi med Greenpeace Energy som partner reduceres CO2-udslippet med op til 1.000 tons pr år sammenlignet med konventionelle energikilder.

 

”Hotellets placering er på toppen. Hamburgmessae og dets kongrescenter ligger i nærheden, trafikforbindelserne er optimale og Gänsemarkts tunnelbanestation ligger præcist lige over for indgangen”, siger Michel Schutzbach, landschef Tyskland.

Designeren Jesper Waldersten har skabt hotellets vand-tema, som giver gæsterne en oplevelse af roligt havmiljø og i restauranten, med det passende navn ’H2O’, mærkes Scandics skandinaviske rødder også på den sæsonbetonede menu. Stjernekokken Jamie Oliver, som har samarbejdet med Scandic de seneste år, er ansvarlig for maden i hotellets konferenceafdeling, som har en flot udsigt over Hamburg.

Skrevet af Flemming Juul